perjantai 9. maaliskuuta 2012

Buzzador.

Hei kaikki ihanaiset! Olen nyt liittynyt Buzzaajaksi, joten tulette kuulemaan erilaisista kampanjoista joihin nyt ja tulevassa osallistun :)

Ensin voisin kertoa hieman toiminnasta, elikkäs Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth- markkinoinnnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa. Buzzaajana pääsen kokeilemaan uusia tuotteita ja palveluita, samalla levitän rehellistä mielipidettä ystäville ja tuttavilleni, sekä internetissä että kasvotusten.

Siten minulla yhdessä teidän ystävieni kanssa on mahdollista päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin jopa ennenkuin ne ovat tulleet edes markkinoille!

Buzzadorina levitän sanaa tuotteista ystävilleni ja tuttavilleni kasvotusten, blogin, ja Facebookin välityksellä. Tämän jälkeen raportoin kampanjakokemuksistani ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta Buzzadorin kotisivuilla. Voin myös lähettää buzzauksistani kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla, tietenkään et julkaise mitään materiaalias johon en ole saanut lupaa :)

Kuvat Buzzador.com
Nyt siis ensimmäinen kampanja jota pääsin buzzaamaan on Lipton-tee kampanja! Elikkäs tulossa postin mukana on kolmea erilaista pyramiditeetä mustana teenä Earl Grayta ja Forest Fruitia sekä vihreänä teenä Mandarin Orangea. Pyramidipusseissa teelehdet ovat isompina ja pidempiä ja mukana on jopa aitojen hedelmien paloja taatakseen täydellisen makunautinnnon, joten lupaavalta kuulostaa eikus odottelemaan vain postipakettia :)Ps. Jos jollakin kiinnostaa itsellä liittyä Buzzaajaksi rekistöröityä voi täältä! Sit jos viittitte niin laitatte "suosittelijaks" minun nimimerkkini: jobseee

2 kommenttia:

  1. siis kuuluuko sun testailla myös tuotteita, jotka on jo myynnissä? Ajattelin vaan kun tuo liptonin forest fruit on kuulunut minun tee- valikoimaan jo pidemmän aikaan ja on yksi ehdoton suosikki :)Kuulostaa hurjan kivalta jutulta, ootan kyllä innolla sun postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, joo kuuluu :)pittää muokata tuota tekstiä :D Piti keksii jotain kivaa näin ku kotona on et on jotain järkevääki tekemistä sillon ku Eelis nukkuu :D

      Poista