torstai 31. toukokuuta 2012

Synttärit part2.

Part1:nenhän sisälsi Eeliksen lahjat, joten oiskohan tää part2:nen sit vähän tapahtumaselostetta :D Eli Eelishän juhli 1v. synttäreitään virallisena päivänään 27.5.2012, juhlat olivat klo 14-18! Todella sopiva aika sinänsä kun Eelis heräs just kahden maissa päikkäreiltä ja jaksoi iltaa pitkään valvoa joten kaikki vieraat näkivät pojan hereillä ollessaan. Virallisestihan synttärit olivat sunnuntaina, mut juhlimme myös lauantaina ja koko alkuviikon :D Kylässä kävi mm. kummitustätejä ja setiä, kavereita ja molempien vanhemmat.



Kuvia en ala ainakaan tässä vaiheessa vielä laitteleen vieraista, täytynee kysellä ensin lupia et mitä ja minkälaisia saa kenestäkin julkaissa, mutta itse päivänsankarista voin tietenkin muutaman ihanuuden teille esitellä :) Kuvamateriaalia on niin mahoton et tuutte varmasti seuraavina viikkoina saamaan kyllästymiseen asti kuvapostauksia, mut eiköhän se oo vaihtelua sekin, eikö vain ;)

Aiemmasta postauksesta näittekin kuinka ihania lahjoja meiän silmäterä sai, tais olla tytyväinen poika <3 Eniten kuite viel kiinnosti lahjapakkaukset sekä kortit :D Synttäreillä me laulettiin Eelikselle, avattiin paketteja sekä herkuteltiin urakalla! Onneks nyt on kaikki herkut syötynä/syötettyinä et voi palata normi arkirutiineihin sekä diettailemmaan.. Nyt kuiteskin pikkumies heräsi et pitänee lopetella > muimui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti