tiistai 8. toukokuuta 2012

KESÄKESÄ!

Nyt se kesä sit näyttäs viimein saapuvan, tai ainkin lähestyvän.  Aah, miten nautinkaan ihanasta vaunulenkistä aurinkoisessa säässä :) Tämä ei kuitenkaan ollut ainoa asia miks mieleni on nyt niin virkeä, nimittäin tänään 8.5. oli viimein pääsykokkeet, eli nyt ne ois sit ohitte jos en sit tokaan vaiheeseen pääse .. Toisaalta on niin helpottunut olo kun se päivittäinen pänttääminen on nyt hetkeksi takanapäin, mut toisaalta olo on hieman tyhjä :D Miten osaankaan käyttää taas vapaa-aikani koneella netissä surfaten tai pelaillen, plussana tieten nyt on taas enempi aikaa postaillakin! Hehe, eli ei varmasti ongelmia ajankäytös tulevassakaan..

Viime viikko on siis ollut yhtä huliviliä, ajoin kahesti oulus päiväreissun sekä kerran Kemi-Tornio-Haaparanda reissun.. Myöhemmin viikolla voisin postailla teille Ikea ostoksistani, jotka tällä kertaa pysyivätkin hyvin minimissä, ensi reissua odotellessa siis =DD Roadtripeistä ja pänttäämisestä siis koostuivat pääosin minun viime viikkoni, joten siitä ei hirveesti ookaan teille muuta kerrottavaa..

Ainiin, tietenkin omaa pientä ihanaa poikaa unohtamatta! Toisella on nyt kahdeksas hammas puhjennut, + nyt ollaan lähetty sit kävelemään, kuukausi aikaa ensimmäiset askeleet ottaneena toissa iltanan pikkuvekkulimme käveli jo useamman askeleen KERRALLA <3 Ajatella et enää 19 päivää ja toinen on vuoen vanha, niin se aika vain hurahtaa vaikka kuinka yrittäis et pysyis paikallaan :DD

No mut tässä ois kuulumisia tältä iltaa, vähän tylsä ja tökeröpostaus tuli mut nyt en vaan malta istuu täs pitempään, sillä pitää keritä kokkailla ruuat ennen leijonien peliä! Savuporo juustokeittoa, marinoitua pihviä ja sallaaddia siis > ADJÖÖÖ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti