keskiviikko 2. toukokuuta 2012

vappua.

Oon monta päivää aikonut tulla kirjotteleen mut en sit en millään oo taas kerinny.. Nyt painaa pääsykoeressiki niin päälle et huhhui miten mie selviänkään kaikesta! Sunnuntaina onneks sain ton hiuspostauksen tehtyy, eihä siinkää menny ku viikko.. Sunnuntaina kävimmä myös mieheni siskon lasten  + meiän pikkupoitsun kans käärmenäyttelyssä tuol Lappiatalolla.

Mainokses oli et käärmeiden lisäks mm. perhosia, lepakoita, hämähäkkejä, haikaloja sekä pallokaloja :D Vähän ehkä harhaan johtavaa oli se et ainoot mitkä oli oikeita eläviä oli nää käärmeet, kaikki muut oli täytettyjä..

Tään lisäks mainoksissa mainitsemattomia oli erilaiset täytetyt + palsamoidut eläimet ja poika. Aivan, luit oikein! Näyttelyssä oli pieniä lasikupuja joiden sisällä oli geenivirheellisiä eläimiä, eli mm. kaksipäinen käärme, kaksipäinen kettu, kahdeksanjalkainen koira, kahdeksanjalkainen karitsa jne. sekä KAKSIPÄINEN MUUMIOITUNUT POIKA(joka oli kuollut kaksiviikkoisena). Voin kertoo et jäi traumoja, oli ehkä oksettavinta ikinä! Pikkuinen vauva raukka /: Miten tuommosia saa ees pitää näytillä? Huhhhui!No kuvia ei tietenkään saanut räpsiä, joten en voi teitä traumatisoida tän enempää..

No jokatapauksessa, sunnuntai meni sit kotona ja valmistautuen vappuun.. Edellisestä päätellen ois voinu luulla et meil oli joku megavappu, mut tavallaan niin olikin :D Kylläkin vain kotona! Eli me juhlimme vappua kotona! Aamulla kävimme vappusaunassa jonka jälkeen pitkällä kävelyllä kaupungilla. Illemmalla meillä kävi myös parit vieraat kyläs ja söimme hyvin sekä siemailimme muutamat lonkeroiset. :) Voin kertoo et oli kiva ilta!

Vappuaattoona heräsimme ajoissa ilman krapulaa, pakkasimme kamat kassaan ja lähdimme päiväreissulle taas Ouluun! Tällä kertaa kävimme mm. Eeliksen kummisedän ja sen tyttöystävän luona kahvittelemas, sekä piitkällä vaunulenkillä sellasella lammella ku lintulampi! Oli sanojensa mukaan lintulampi sillä paikka kuhisi eri lintuja, mikä parasta näimme iison sorsaparven ja nää sorsat tulivat viel aivan lähelle :) Näistä voisin postailla kuvapostauksen myöhemmin, mut nyt syöksyn syömään ja lukemaan > HEIHEI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti