maanantai 3. joulukuuta 2012

hömppää

tää postaus on oottanut  koko viikon vaihteen et kerkeisin vaan istahtaa ja kirjotella loppuun sekä julkassa; keskeinen sisältö on; mitä rakkaus on?

Yks aamu kun vietiin pojan kans isukki aamulla neljältä varikolle et pääsevät ajaan puurekkaa ympäri merilappia, jäin pyöriin sänkyyn ja miettimään syntyjä syviä.

Ei varmaan mielialaan vaikuta tulevat häät yhtään :D hehe, mut kun aina on vähä toisesta "huoli" ku lähtee pitkälle ajoreissulle et meneeköhän kaikki  hyvin. Nii sitä tuli sit pyöriteltyy kaikkea mieles, ennen kaikkea sitä et mitä jos ei menis?

Mitä jos jotain traagista tapahtuis ja et enää näkiskään omaa rakasta? Mitä jos et enää saisi sanoakaan kuinka rakas hän on ja syleillä ja suukottaa, pitää hyvänä. Välillä piti ajatukset vaihtaa muualle kun meinas aivan liian herkäks mennä. Tuli toista jo nii ikävä viereen <3 Siitä tullaanki siihen kysymykseen, mitä rakkaus on? Rakkaus on ainaki omalla kohdalla välittämistä, sanoja, tekoja ja läsnäoloa.Sitä kaikkea ylä-ja alamäistä siihen suureen tunteeseen mitä en osaa ees sanoin kuvailla <3

Oonkin kuulut neuvon usein: "älä ota sitä kenen kanssa pystyt elämään, vaan se ketä ilman et voi elää". Oon kyl onnellisin tuosta kultakimpaleesta, minun omasta sulhasesta josta en tuu kyl ikinä päästään irti <3 Nauttikaahan niistä rakkaistanne, muistuttakaan toisianne siitä miksi toinen on niin tärkeä ja miksi toisiinne ootte rakastuneet, sillä ikinä ei voi tietää onko aikaa paljon vai vähän, vai loppuuko se tähän!Tähän loppuun halusin laitella pari ikivanhaa biisua jotka poimin mikserin syövereistä, ookaan muistanut koko paikan olemassaoloa mut yhden ystävän julkasusta hoksin et pakko itekin tsekata mitä aarteita sieltä löytyiskään <3
 Nyt tekeen salaattia murusille, kun ruuankin saa kohta jo ottaa uunista, kesäkurpitsalasagnea ja fetajuustosalaattia, NJAM <3 Palaan huomenna neuvolakuulumisten parissa, jos vaan kerkeen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti