tiistai 4. joulukuuta 2012

Neuvolassa.

Meillä oli siis tänään neuvolalääkärit Eeliksen kans molemmilla. Kaikki oli hyvin molemmilla, siis Eeliksellä ja pikkukakellakin <3 Lääkärikin kirjotti Finnairille todistuksen et normiraskaus on ja saan lentää viel vaikka rv 28 tuleekin täyteen lähtöpäivänä!

Lääkärin kirjottamat tiedot Eeliksestä:

pituus 87,1cm + 1,9SD
paino 12550g  -2,7%
päänympärys 49,5 cm + 0,35SD
(nämä mitat otettu siis kuukausi aikaa kun Eelis oli 1v ja 5kk!)

Lääkärin kirjoittama kirjallinen osuus: Kasvaa hyvin, pitkänä hoikkana poikana. Päälaki normaali, ei karstaa. Korvat, nielu ja keuhkot terveet. Iän mukainen kasvu ja kehitys. (pieni osuus jäi tosta pois ku en saanu selvää mitä lääkäri oli kirjottanut, mut veikkaan et luki et  vatsa, silmät ja näkö kans kunnossa.) Helpottunut olo ku korvat puhtaat, terveet ja siistit, ku itellä on pienenä ollu tuhottomasti korvatulehuksia yms.

Mutta nyt siis omia tietoja, sulkeissa rv 22 tiedot ja perässä tummennettuna tämän kertaset:

raskausviikko (22) 26
RR (120/67 p. 80) 138/71 p. 81
B-Hb (112) 111
Sf-mitta (19cm) 24cm
U-Prot. (-) h +
U-Gluk. (-) -
Sykkeet (140) 145-150
Liikkeet ++
Painonmuutos/viikko rv 22 - 26: +325

Painoa siis yhteensä tullut nyt reilu 5kg! Mutta vielä ei olla aivan saavutettu lähtöpainoa joka mulla oli kun aloin Eelistä odottamaan :) Tässä pitkästä aikaa pari masu kuvvaa, molemmat kuluneelta viikolta. Kovasti masu kasvaa ja pikkukake oli kääntynyt jo pää alaspäin. Sen kyl huomas eilen ku toinen oli pitkään poikittain jonka jälkee alko potkut tuntuu ylhäällä kyljessä, josko toinen nyt pysyis alaspäin eikä enää kääntyilis, nimimerkillä eilinen kääntyminenkin tuntu jo niin ikävältä ja ahtaalta et miten käy jos viel pyörähtääkin pyllylleen :D Mutta nyt pakko lähtee iltapuuron laittoon et päässään nukkumaankin, aikanen herätys ollu ja miljoonatsiljoona hommaa ollut tännään niin ollaan koko perhe ihan rättikuittipoikki! ÖITÄ <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti