lauantai 17. elokuuta 2013

Pikaloma helsingissä.

Heinäkuisena iltana päätimme extemporena, että lähtisimme käymään Helsingissä pikalomalla. Tuumasta toimeen ja varasimme huoneen Helsingin seurahuoneelta. Ihanansviitti poreammeineen oli kyl mukavaa luxusta pikalomallamme.
Pikalomahan se olikin, lähdimme lauantainaillasta yötä vasten ajamaan ja ajoimme sunnuntaiaamuun saakka. Kävimme aamupaloilla abc:llä vantaalla sekä leikkipuistoissa pyörimässä ennenkuin menimme veljeni luokse lounastamaan ja kahvittelemaan. Iltapäivästä siirryimmekin jo hotellille kylpemään ja päiväunille. Kävimme myös syömässä Pizza Hutissa, jossa oli muuten elämämme kalleimmat ja pienimmät ISOT pizzat :D
Maanantaina lähimmekin jo takaisin pohjosta kohden, ensin aamulla hyvinkääälle shoppailemaan josta Lempäälään enon ja hänen kihlattunsa luokse. Päivän vaihtuessa iltaan matkamme jatkui kotia kohti, ja saavuimmekin kotiin jo tiistai-aamuna 7 maissa.

Semmonen pikaloma se. Etelään ois kova kaipuu, saapas nähdä tuleeko täs viel käytyä reissunpäällä kun nyt lomallakin vaan ollaan ja oleillaan ;) vaikkakin tuo metsästyskausikin jo alkaa painaan päälle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti