tiistai 11. maaliskuuta 2014

Onnistunut päivä, vaiko ei?

Aamulla heräsin jo 7lta, seon tämmöselle aamutorkulle kyl tosi aikainen. Keittiön avonaisesta ikkunasta paistava aurinko piristi heti ensisäteillään joten heräsin hyväntuulisena ja nousin ylös. Eelis heräs samaan syssyyn ja Erinkin melkeen heti perästä. Aamupalathan siinä meni rutiinilla ja uloskin pääsimme jopa puol 11 kieppeillä. Ihanan lämpöinen ilma ja auringonpaiste, kyllä kelpas ulkoilla. Leikkipuisto olikin sit aivan toinen maailma, siellä oli peilijäällä joka paikka, liukumäkien alle sulanut kuopat jotka olivat täynnä jäänsekaista vettä ja paikka paikoin puisto oli täynnä sulaneita rapakasoja. Onneksi vanhempani olivat tulossa kylään, joten sain Eeliksen houkuteltua puistoista aika pian pois, ei ollut hauskaa eikä turvallista joten oli mukava päästä pois vaikkakin Eeliksen puolesta vähän harmittikin.

No sit olikin hulinaa ja vilinää kun puol 1ltä oli jo Erinin 1.v neuvola! Hurjaa meiän pieni natiainen täyttää torstaina jo vuoden, joten ei muutaku neuvolaan mittauksiin ja rokotuksiin.(1v postausta myöhemmin tällä viikolla) Oli mukava käydä ja saaha suuntaa Erinin kasvullekin, ja vaikka neiti sai piikitkin jaksoi hän hyväntuulisena kauppareissun.. Siihen saakka kun päästiin kassalle ja aloin maksamaan ja HUPS... pankkikortti oli unohtunut kameralaukkuun, joten ei muutako puhelua tuolle paremmalle puoliskolle ja pankkikorttia oottelen. Kaikkien mutkien kautta pääsin kotiinkin jopa kolmen jälkee, jonka jälkeen oon väkertänyt kakkukoristeita, nakkikeittoa, pyykänny, siivoillu, silpunnu asiapapereita ja nyt oon muuten ihan töttöröö!

Josko mie oon ihan naatti, niin ei se tuo meiän Eeliskään sen energisempi ollu! Klo19.40 tuli poika sanoon äitillensä "mie tahon nukkumaan". ja eiku tuumasta toimeen niin poika oli unessa jo 10 minuutin kuluttua. Luxusta kenties <3 Nyt meen kyl tekeen lisää perhosia, joten hyvää yötä maailma <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti