maanantai 22. joulukuuta 2014

Buzzador; Vanish

Toimin siis buzzadorina, eli toisinsanoin tuotetestaajana ja testailen erinäisten kampanjoiden tuotteita ja kerron rehellistä mielipidettä sit tääl blogissa tai esim facebookissa. Lisää tietoa toiminnasta buzzadorina löydät aiemmasta postauksestani täältä.

Tällä kertaa pääsin mukaan buzzaamaan Vanishin tuotteita. Tarkoituksena oli sotkea kangas erilaisilla tahroilla ja sit selvitellä millanen lopputulos Vanishin tuotteilla saa aikaan.
Itseltäni puuttui pakkauksesta tuotetestaukseen kuuluva kangaspala, ja täs härdellis nappasin sit resun sukan testiin, kun ei tullut muutakaan kangaspalaa mieleen. Sukas on siis, vasen yläkulma appelsiinia, ylhäällä keskellä kahvia, oikeeslaidas ripsaria, keskellä sukkaa mustikkaa ja vasemmas alalaidas ketsuppia.
Ensin vähän powergeliä tahroihin hieroen pyörivin liikkein ja sit vaikuttamaan. Powergelin vaikutusajaksi sanottii 1-5 minuuttia. Ja sit ei muutako koneeseen..
Vaikutusajan jälkeen laitoin tuotteen pesukoneeseen, ja laitoin Erisanin pyykkipulveria + kaveriksi Vanis Oxi Action Crystal White Jauhetta, kuten yllä olevasta kuvast näkee.. Ei sukka ainakaan kovin kirkastunut. Muut tahrat ainakin lähtivät tai haalenivat mutta appelsiinitahra (ja ehkä hieman kahvitahrakin) näkyi edelleen pesunkin jälkeen.
Lopputuloksena siis, joko sähläsin testin tai sitten Vanishin tuotteet eivät vaan toimi. Eivät minua ainakaan vakuuttaneet tämän yhden testin perusteella. Kuitenkaan en joulukiireistä johtuen ehdi enää kampanjan aikana toteuttamaan testiä uudelleen, joten raportoin muista kokemuksista mahdollisesti sit joskus toiste, jos siis onnistun näillä tuotteilla saamaan myönteisen kokemuksen vielä joskus aikaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti