keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

kevät.

Aamulla kun heräsin, olin taas niin väsynyt. Ehkä se eilinen verotti kun koko päivän taas touhusin ja tekasin sit lammastakin näin pääsiäisen kunniaksi jälkikäteen :D Aamulla kyl tuntui ettei millään jaksais noussa mut väkisten pakotin itteni ensin peiton kanssa sohvalle ja siitä aamutouhujen pariin. Aika nopiaahan sitä taas piristyi kun ikkunasta pilkisti tuo ihana keltainen möllykkä, ei muutaku aamutohinat alta pois ja ulos.

pikkuneiti 2viikkoa.
Kävimmekin lasten kans reilun puolen tunnin rivakalla vaunulenkillä, sopivasti sai hien pintaan niin oli mukava sit syöksyä suihkuun kun lapset nukkuivat. No se peseytyminen jäi kyl lyhyeksi, kun shampoon sain tukkaan oli neiti jo vailla ruokaa joten ei muutaku pikasesti kuivaamaan ja vauvaa syöttämään.

Nyt sit molemmat pikkuiset nukkuvat, ja opiskelut ei millään maittais. Oon selaillut kirjaa ja koittanut kuite vähän ees jotain tehä.. Pakko se kait ois kuiten laittaa ees luentotallenne pyörimään, jotta sais nää vikat opintopisteet nyt äkkii suoritettuu.

Mieli on vaan niin muualla, sillä nyt on myös suunnitteilla alotella taas terveellinen elämä! Kevyempää ruokaa siis, herkut taas jättää pois ja liikuntaa mahollisimman paljon vaan päivittäin :) Tästä projektista voinkin sit kirjotella pikkuhiljaa kunhan asiat etenevät, ainaskin kivoja ruokareseptejä on tullut taas selailtuu, joten niitä ainakin tuun jossain vaiheessa tännekin jakamaan. Painokin ois kiva päässä punnitsemaan, sillä viime kerrasta on jo kohta kuukausi! Mutta pitemmittä puheitta opiskelujen pariin takas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti