tiistai 9. huhtikuuta 2013

Päivän piristys.

Muutama huonosti nukuttu yö takana, ja nyt kun ois lasten puolesta voinut nukkua vähän pitempään oli herättävä Eeliksen muskarin vuoksi. Äitini tuli hakemaan pojan jo yhdeksän maissa aamulla, toinen nukkui vielä täysin mutta summerin soidessa pomppasi kyllä hetkessä ylös, ja olikin heti niin hyväntuulisena <3

Siinä äkkiä pojalle aamupuurot ja vaatteiden vaihdon kautta ulkovaatteisiin ja kohti muskaria. Sit neitin aamusyötöt ja omat aamupuuhat silmät ristissä, jälleen kerran. Kahvista on onneks paljon apua, jaksaa hyvin, mut kyl vähän meinas silti masentaa.. ajatus siitä et miehelläni ois piitkä päivä joten jos pojalla ois kovin känkkäränkkä iltaa kohden ois vaan jaksettava yksin.. Ehkä ensi yönä saisin taas vähän univelkaa nukuttua vähemmälle :D tai ainahan sitä saa toivoa..

Eeliskin tuli jo takasin muskarista ja oltiin jo päikkäreille lähdös kun postiluukku kolahti ja lujaa, kuulosti siltä et sieltä ois pudonnut ainakin betonilohkare, sen verta kovaa jotakin tömähti lattialle.. Menimmekin Eeliksen kanssa ihmettelemään mitä luukusta oli pudonnut ja mikäs mukava ylläri siellä pojalle olikaan, kirjakerhon paketti <3 Paketti sisälsi maatilan eläimet kirjan, jossa eläimet ääntelevät ja jota Eelis alkoikin heti innokkaasti tutkimaan..

No mutta eipäs yllärit loppuneetkaan siihen, vaan paketin alta paljastui äidillekin oma ylläri! Nimittäin postia salaiselta ystävältä, sinulle on postia-kampanjan tiimoilta.. Taisinkin olla ensimmäinen, joka sai postinsa (joku korjatkoon jos oon väärässä;)) Postini koostui:

koristellusta kirjekuoresta makeilla postimerkeillä <3
upeesta iloisesta kortista, jonka sanat piristi kyl kovasti ja sai hymyn huulille :)

tusseista, kortin sanoin: "otteista aikuisten värityskirjasta" sekä Indian Chai teepusseista, jotka pääsevätkin heti testaukseen kunhan maltan kasvatuksen historian ja filosofian pariin vaan :)

Iiso kiitos salaiselle ystävälle päivän piristyksestä, tuli kyl niin otettu olo kun joku on nähnyt näin paljon vaivaa minun vuokseni! Tussitkin tuli tarpeeseen, nimimerkillä aiemmat stabilot kuivuneet ja puolet kynistä hukkuneetkin, THÄÄNKS <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti