sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Sisustuskuume.

Tiiätte sen tunteen ku koti tuntuu kodilta, kun kotiin on ihana palata oli sit ollu kaukana tai lähellä. Perhe tekee kodista kodin, ilman ihmisiä ympärillä, niitä maailman rakkaimpia, ei koti olisi koti ollenkaan. Kuitenkin koti pitää olla myös kotoisa, joten nyt mulle on sit iskenyt se sisustusvimma ja selaan nettiä aamusta iltaa. Tahdon viedä tään meidän kodin next levelille, lisätä viihtysyyttä entisestään.

Kuva täältä.
Kun kaksi ja puolivuotta sitten muutimme tähän, olimme hankkineet välttämättömimmät. Eelis oli kuukauden ja alotimme lähes puhtaalta pöydältä hankkien kaiken sängystä pölynimuriin. Tänä aikana on lapsia syntynyt myös toinen, olemme menneet naimisiin ja käyneet häämatkalla. On selvästi rahat ja aika mennyt muihin intresseihin ja nyt viimein koen olevan kodin aika. Sisustushaaveita on aivan hirveesti, ja alankin toteuttamaan näitä pikkuhiljaa sillä laskin hankintojen yhteisarvon hiipivän jopa useampaan tuhanteen.
Kuva täältä.
Kotimme on hyvin kodikas, mutta kaipaa tauluja ja hyllyjä seinille, viimeistelyä ja hieman tunnelmaa lisää. Kaikki on hyvin pelkistettyä, ymmärtäähän sen lapsiperheessä. Helpompi nostaa kaikki hieno(särkyvä) kaapin perälle, kuin miettiä koska se kristallimalja lentää kaaressa lattialle. Joku sanoisi, että kasvatuksesta kiinni; mutta en ota riskejä. Mielummin oon huono äiti, sen takii et siirrän tavarat enemmin kuin kiellän ja opetan, kun lopulta oisin kuitenkin huono äiti jos kaikesta huolimatta se malja rikkoutuis ja lapsi loukkaisi itsensä.

Pentikin sivuilta.
Kodin sisustaminen ja tää kaikkien ihanuuksien haaveilu on aika mahtavaa! Viime viikolla olenkin tehnyt ensimmäiset hankinnat ja pyrin postailemaan sitä mukaa kun saamme laiteltua näitä omille paikoilleen. (^^kuvien tuotteet hankintahaaveiden listalla!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti