maanantai 27. tammikuuta 2014

Aurink0.

Hieman unettomia öitä ja rankkaakin rankempi mutta sitäkin mahtavampi viikonloppu takana <3 Lähimmä extempore-reissulle rallien lähdön jälkeen kittilään ja lauantain vietimmekin perheen kesken kylpylässä Levillä, lapset nii nautti ja oli kyl nii mukavaa muutenkin. Suosittelen kyl kaikille lapsiperheille! Kallishan se on mut sillä hintaa saa kyl kerranki kunnon laatua. :)

Kylpylä on tosi lämmin, ei tarvi altaiden ulkopuolella hytissä, altaita on kymmeniä; jokaiselle jotakin! Lapset viihtyyy ja lämpöerot vesien välilläkin on aika pieniä, joten altaiden vaihtokaan ei päätä huimaa. Tietenkin kaiken kruunaa ulkoilma-allas ja sen jälkeen kuuma-allas, josko ensi kerralla itsekin uskaltaudun niihin :D 

Pukeutumistiloissa on vauvojen kävelytuoli et tällasen pikkutaaperon saa siihen hetkeks, ja suikuskin vauvalle on seinällä "teline" johon voi istuttaa siksi aikaa et itse peseytyy. Jos kylpylässä tahtoo yöpyä on kätevä siirtyä kylpylästä hotellin puolelle suoriltaan kylpytakeis omaan saunaan ja suihkuun, ei tarvi lasten kanssa jäähä yleisiin tiloihin räpimään ;)

Nälän iskies löytyy ihan kylpylän puoleltakin ruokailumahollisuus, scanii tai pizzaa ja kun alkaa lapsettaan on hotellissa viel erikseen lasten puuhapaikka sekä pelihuone. Et tekemistä kyllä riittäis näin pienten lasten kanskin vaikka koko viikonlopuks!

No kun tää ei oo maksettu mainos nii en jaksa loputtomiin mainostaa ;D rentoutuneena uus viikko käyntiin, muskarii, ulkoiluu, kevät auringon pilkahduksia, sata asiaa ressilistalta pois ja viel treenit, eikhän näillä eväillä tää loppuviikkokin hujahda kevyin mielin <3 
Neiti uunin päällä ja Eelis stailannu itsensä <3 Mahtista viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti