perjantai 3. tammikuuta 2014

Joulu 2k13.

Kaikki sivuttaa joulun heti aaton jälkeen kuin se olisi pyhä salaisuus, josta olisi pahe sanoa enää sanakaan. Siihenhän se joulu päättyykin kun lahjat on saatu ja ehkä kehdataan viel jouluruoka- ja lahjapostaus anteeksi pyydellen toteuttaa ja sit siirrytään äkkiä muihin aiheisiin.

Mie rakastan niin joulua, sitä joulun rauhaa, joululauluja ja rauhoittumista että mie kyllä hoen joulusta vielä vaikka juhannuksena jos siltä tuntuu. Jos jollakin tämä ärsyttää niin eihän näitä tekstejä tarvitsekaan lukea, jouluhömpät tai muut tylsät aiheet jotka eivät kiinnosta voi helposti kyllä sivuuttaa :)

Tänä vuonna meidän perhe vietti joulun kotona, viime joulun Eqyptistä ja seuraavan ehkä Kanarialla. Aatonaatto meni omien vanhempieni ja sisarrusten kanssa kuten aiemmin mainitsinkin, ja joulupäivä sit appivanhempieni seurassa, kera oikean jouluruuan. Ekaa kertaa elämässäni voin käsi sydämellä sanoa että rakastin jouluruokaa, niin sitä ihka oikeaa joulukinkkua ja laatikoita, suolakaloineen. Oli nimittäin kokki niin mainio, että kaikki ruuat maistu just prikulleen niin täydelliseltä että tää jouluruuan vihaajakin rakastui ja alkoi jopa kypsyttään mielessään että ehkä vielä jonain jouluna minäkin teen kaiken pitkän kaavan mukaan itse.

Se meidän ruokailuista :D Joululahjoiksi lapset sai aiemmin mainitsemani Kidcraftin keittiön;
Tämän ja muutaman muun paketin olikin jo joulupukin tontut tuoneet meille jo aamuksi, ja Joulupukki itse toi molemmille lapsille yhdet omat pakettinsa. Eeliksen paketista paljastui, hänen itse toivomansa työkalusetti ja Erinille kylpylelu, joka maistuikin ilmeisesti hyvälle kun suuhun se tiensä vei. Itse sain kameraani lisäsalaman, sekä mm. ulkoilukerraston. Meidän lahjoista suurimpana mainittakoon Dolce Gusto-kapselikeitin <3
Joulunpyhät menikin sit leikkiessä, pakatessa ja latautuessa kun viikonloppuna oli eessä Tampereen reissu. Kyllä voin sanoa et ikinä en oo nähnyt niin rauhallisia lapsia ku nää meidän pienet! Perjantaina ajoimme Tampereelle ja sunnuntaina ajoimme jo takaisin kotiin, eli yhden päivän levähdyksellä (joka sekin vietettiin häähumussa)  jaksoivat nää pienet natiaiset niin hienosti istua paikoillaan ilman suurempia kiukku känkkäränkkäkohtauksia! (tätä kirjoittaessani Erin kiskoo joulukuusen valosarjaa siten että joulupallot vaan lentelee kuusesta)
 Näihin kuviin ja tunnelmiin, syöksyn äkkiä iltapuuroille ja saunaan, huomenna ois taas hulinaa eessä ;) Kivaa viikonloppua, palaan kunhan arki astuu takaisin kuvioihin.

2 kommenttia:

  1. Mie kyllä tykkään lukea muitten joulusta vaikka keskellä kesää (tai niin siis sillonhan alan suunnittelemaan tulevaa joulua;D), mutta omassa kodissa alko joulu jo ahistaan..Nappasin jo koristeet pois ja huomenna lentää kuusi ja vaihtuu verhot ;)

    VastaaPoista