maanantai 16. kesäkuuta 2014

Fc Santa Claus Juniorit - miniliiga

Hiphei, pojasta tuli jalkapalloilija... ja äitistä nappulavalmentaja. Kyllä hurahtanut toukokuu vauhdilla ja kesäkuukin porskuttaa hyvällä mallilla. Itse olen käynyt nyt muutaman nappulakoulutuksen täs kevään aikana joten ei ole tarvinut aivan kylmiltään alkaa valmentamaan miniliigalaisia.

Eelis käy siis maanantaisin 45 min treenaileen jalkapalloa, tai toisin sanoen harjottelemas erilaisia leikkejä pallon kanssa ja ilman. Meidän ryhmä on aika iso, mutta valmentajiakin on jopa 7, joten valmennuksessa ei todellakaan tarvi jäädä yksin. Eelis odottaa harjoituksia kovasti ja puhuu jalkapallosta päivittäin, mutta käytös harjoituksissa on sit kaikkea muuta.. Aluksi aivan turhautti mennä ees koko treeneihin kun Eelis vaan juoksi pelihäkistä koko ajan ulos tai kiipeili muuten vaan reunoilla. Äkkiä kuitenkin asennoiduin siihen, et seuraan vaan et poika pysyy häkis ja itse vaan keskityn ohjauksiin muiden valmentajien kanssa ja yritän ohimennen innostaa Eelistäkin mukaan leikkeihin, ehkö se sisäsinen motivaatio sieltä iskee kipinää jossain vaihees ja Eeliskin innostuu leikkimään..

Uskoisin et viimeistään kun syksy saapuu ja tarha alkaa, alkaa Eeliskin paremmin ryhmäytymään ja ymmärtämään erilaisia hippa- ja juoksuleikkejä. Harjoitusten myöhäinen aika varmasti osaltaan vaikuttaa siihen ettei poika jaksa niin keskittyä, mutta pääasiahan on et lapsi oppis liikkumaan ihan pienestä ja sais siitä kipinän jatkaa koko elämän. Tarkoituksena ei ole kuitenkaan tyrkyttää tai pakottaa Eelistä pelaamaan nyt esim tätä jalkapalloa vaikka tää futismamma jalkapallosta ite niin kovin tykkääkin.. Molemmat lapset saavat kyl itse valita ja päättää mistä lajista sit tykkäävät ja mitä ikinä tahtovatkaan kokeilla tai harrastaa :)
Kuvat otettu Fc Santa Claus liigan kauden avajaisista, jotka avasi juhlallisesti itse joulupukki ja tää meän pikkumieshän tahto joulupukin kans kuvaan heti. <3 (Tää futismammaki ois tieten voinu kyykätä niin ois ollu samalla tasolla muiden kans )

4 kommenttia:

 1. siis kävelitkö mua vastaan tänään?? :D mie en oo ihan varma, noi silmälasit näytti nii tutuilta.. mie pysähyin hetken käveltyäni vielä kattoon taakse et olikohan... jatkoin kuitenki vaan matkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hä tä missä? En mie ainakaa muista et oisin nähny sinua. Enkä ookaan tainu ku kävellä tuos kairatien varres aamupäovällä ku sit oltu nivavaaras minun porukoilla :)

   Poista
 2. aijaa, no sit se oli joku toinen joka vaan näytti sulta pikavilasulla :D siinä trocaderon kohdilla suurinpiirtein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii lähellä kotikulmia kuite :D mulla on kaksoisolento, ettei ois vaa ollu minun pikkusisko ;)

   Poista