torstai 5. kesäkuuta 2014

Solen skiner

Ja elämä hymyilee. Ihanaa tää aurinko ja kuumuuskin menettelee, meiän kotikaan ei oo ihan niin pätsi kun parvekkeella on verhot ja sisälläkin sälekaihtimet pidetään suljettuina. Tää viikko piti olla viel rauhallista, huomiseen saakka kun tuo parempi puoliskokin menee jo töihin, mut suunnitelmat muuttu ja tääkin viikko on ollut yhtä hulinaa. Viel ois toinen jalkkispeli itel, vähän nappulakoulutustakin loppuviikolle luvassa, ettei tässä ainakaan kerkee tylsistyä.
Miks taas blogi on ollut niin hiljainen pitemmän tovin, on tosiaan tää akuuttikiire päivästä toiseen. Mieheni oli viikon reissun ruotsissa ja itsellä riitti tohinaa lasten sekä Eeliksen synttärijuhlien järjestämisessä. Eeliskin täytti jo 3-vuotta, joten Eeliksen omaakin postausta tulisi keritä kirjoitteleen. Itseäni harmittaa, ettei minulla ollut kameraa käytössä synttäreillä, joten erikseen synttärijuhlapostausta ei tällä kertaa tule ollenkaan.

Meidän elämä on muuttunut kertaheitolla muutenkin, kun Eriniltä jäi imetys pois, laitamme molemmat lapset perätysten iltaisin enne 9 jo nukkumaan, joten itsekin voimme nukkua jopa 9-10 tuntia yössä, kun lapset heräävät 7-8 välillä. Aikaiset illat ovatkin tärkeitä nyt kun isimiehellä alkaa työt arkisin jo klo 2.30. Saa levollisemmin nukkua kun ei kämppä raikaa lasten mekkaloinnista .

Viime viikonloppuhan oli valmistujaisviikonloppu, ja laitoimme lapset pitkästä aikaa yökyläileen isovanhemmilleen ja kävimmä perjantaina viettämässä siskoni ystävän valmistujaisia ja jatkoimme iltaa ihan yön pikkutunneille saakka tuolla yökerhoilla. Viime kerrasta olikin hurahtanut aikaa, ja oli tosi kiva kun pääs vähän tuulettuun, vaik grillin kautta kotiin herkuttelemaan ja nukkumaan tais kuitenkin olla se illan odotetuin hetki tälläkin kertaa. Lauantai-aamu olikin hyvin poikkeuksellinen, hassua kun lapset eivät olleet kotona herättämässä ja saimme torkkua yli puolen päivän. Tämä oli siis toinen kerta kun pienet olivat yökyläilemässä ja hyvinhän ne pärjäs :)

Viime viikolla kerittiin vähän lomaillakin ja vietimme keskiviikko päivän Ranuan eläinpuistossa. Oli kyl ihana reissu ja kun ilmakaan ei ollut liian kuuma jaksoivat eläimetkin näyttäytyä. Meillä ei tainnut jäädä kuin pari eläintä näkemättä koko kierrokselta, joka on kyl mielestäni hyvin mitä aiempia vuosia muistelee. Kuvapostausta tuun  laitteleen tänne myöhemmin erikseen. Kun tähän kuulumispostaukseen tuppaa aina tulemaan itteekseenkin aina niin paljon asiaa.
Kaksi kuukautta ois kotiäidin arkee jäljellä, ja tällä vauhdilal se menee hujausksessa. Nyt jo jännittää elokuu ja se mitä kaikkea kivaa ja uutta tuleva syksy tuo tullessaan. Mutta eipäs murehdita vielä liikoja, vaan nautitaan kesästä, koska ennen kuin huomataankaan on se taas ohi! Äkkiä siis ruokaa ja ulkoileen <3 Kivaa loppuviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Meillä aikaset illat taas on historiaa, kun täällä on nyt otettu kesän projektiksi opettaa lapset nukahtaan ilman että ollaan huoneessa. Naurua ja metakkaa kuulu eilen tasan puol yhteentoista :/ Toivottavasti pian oppivat, että kannattaa nukkua eikä metelöidä :D

  Meilläkin olis tarkoitus käyä Ranuan eläinpuistossa joku päivä kesän aikana. Ja tivolissa tietty juhannuksen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meil nää on nyt viimisen parin viikon ainana menneet muutamia kertoja yhtäaikaakin, mut pääosin porrastetusti ja ittekseen kuitenkin ettei olla kumpikaan huonees. Ja kyl voi olla tyytyväinen tähän ratkasuun :) eilenki molemmat meni ilman kiukkuja ja nukahtivat nätisti.

   Poista