torstai 24. marraskuuta 2011

Puerto rico, gran canaria, españa. 10.11.2007-02.02.2008

Tämä kuva kopioitu apollon sivulta.

Matkakuume iski taas! Eikä mikä tahansa matkakuume, vaan kaipuu juuri Kanariasaarille! Näin talven kynnyksellä yleensä moni kaipaa lämpimään, ja niin mieki! Mut minun kohdalla se meinaa sitä et kaipaan just Kanarialle. Olihan se saari minun kotini kolmen kuukauden ajan! Joskus ikävä ja kaipuu on aivan suunnaton. Harmittaa että helmikuussa 2012 tulee jo 4vuotta siitä kun olen kotiutunut Kansainväliseltä Työssäoppimismatkaltani. Nyt ihmettelen et miten en ole vieläkään saanut matkustettua saarelle uudelleen!

Aamulla kun mieheni heräsi kuudelta, heräsin itsekin samalla. Olin kyllä väsynyt kun illalla ei tullut uni ja kerkesin nukkuakin ehkä 5tuntia yhteensä, mutta kun luin uudelleen iltalehden uutisen Kanarialta iski se jäätävä ikävä, enkä pystynyt enää nukkumaa. Ajatella et vaik uutinen oli negatiivinen ja ihmisiä oli jopa loukkaantunut räjähdyksessä, riitti minulle et uutisessa oli mainittu kyseinen saari ja olin aivan sekaisin.  Alla linkki iltalehden uutiseen.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011112314810134_ul.shtml

No aamupäiväni kuluikin sit lentoja ja hotelleita selailessa ja ootellessa et pikkumies heräisi. Nykyään kun Norwegianilta sais halpoja lentoja, ei ois ees kallis reissu käydä perheen kesken vaikka viikon lomalla! ARGH! En vaan kestä ! Miksei voitais vaan hypätä koneeseen ja käydä pienellä lomamatkalla nyt heti mieluiten :D Haluaisin saarelle niin kovasti! Sinänsä paikka ei ole kummoinen, mutta ne muistot ja ihmiset. Olisi mahtava käydä edes kerran sielä vielä, kiertää paikat mitkä tulivat tutuiksi ja nähdä vuosien jälkeen ne kaikki ihmiset uudelleen. Työskentelisiköhän heistä monikaan enää samoilla työpaikoilla edes? Näkisinköhän ketään tuttua siellä kun aikaa niin kulunut! Ehkä minulle riittäisi että näkisin edes jonkun tutuistani ja pääsisin edes kulkemaan niitä katuja uudelleen.

Turhauttavinta taitaa kuitenkin olla se, että tahtoisin johonkin kunnon ulkomaanmatkalle. Parin viikon lomalle jonnekkin erikoiseen paikkaan. Johonkin Egyptiin, Afrikan saaristoon vaik Kap Verdelle tai Ranskan Boraboralle ois aika mahtista päässä, eikä tuhlata reissua Kanariansaarille. Onhan se paikka niin nähty! Ei siellä ole sinänsä mitään nähtävää, jonka takia sinne täytyisi päästä, se tunne on vaan ylitsepääsemätön. Se ikävä, se kaipuu... Joten ehkä minun sit on ensin käytävä siellä jospa sen jälkeen mieleni ois rauhoittunut ja malttaisin lähteä jonnekkin aivan muualle :)

Koti, Puerto Ricossa. Servatur Hotel, Terrazamarissa.
Työssäoppimispaikkani Green Beach hotellissa.
Green Beach Hotellin Pianobaarista, jossa vietin PALJON vapaa-aikaa.

  
Arguinegín hiekkaranta Arguineguín

Puerto de Mogán

Vuoristoa jossain Puerto de Mogánin tienoilla, muista tarkkaa paikkaa.
Jouluaattoa viettämässä.
 Harmikseni en löytänyt koneelta enempää kuvia, olen vanhempieni koneelle ilmeisesti jättänyt loput ja teettänyt tieten kansioon ja niitä ei tänne netin ihmeelliseen maailmaan jaksa alkaa enää sit skannailemaan.


Pakollinen teinikuva. 17.v josbe Kanarialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti