maanantai 28. marraskuuta 2011

Tosi reilua!

En ole rasisti, mutta ei mikään ihme jos minusta sellainen joskus vielä tulee.. Nimittäin kun luin alla olevan linkin kauppalehden sivuilta, pisti kyllä vihaksi!

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=136771&tstart=0

Elikkäs, joku yksityinen henkilö on nimimerkillä -sijoittaja- kirjoittanut itse selkokielellä maahanmuuttajien tukitiedoista. Tekstissään hän käy läpi perusteellisesti korkeimman oikeuden ennakkopäätöstä törkeässä petos tapauksessa.

http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

Luin tekstin jo viime viikolla, mutta kun lähdimme pohjosen reissulle niin en kerennyt kirjoittamaan tästä aiemmin. Mutta kun taas palasin linkin pariin, niskakarvat nous pystyyn ja alko kyllä murisuttaan! Ihan uskomatonta: A. se että maahanmuuttajat saavat niin hyviä tukia B. se et törkeästä petoksesta, ei tule minkäänlaisia sanktioita. Vois alkaa maahanmuuttaja äidiksi?

Alla vielä näin lopuksi pari suoraan kopioitua pätkää kirjoituksesta:

Maahanmuuttajien tukitiedot julki - että tällaiseen uppoaa Suomessa rahaa

"Etiopialainen maahanmuuttajanainen on saanut nettotuloja yhteensä 55.723 euroa. Kun rahan jakaa keskimäärin kuukausille, tulee siitä 2.570 euroa kuukaudessa. Huomioitakoon, että aluksi hänellä oli vain yksi lapsi. Vuoden tuloksi tulee 30.840 euroa netto.

Tänä vuonna 2009 ansaitakseen kolmen lapsen äitinä tuon määrän, pitää palkan olla vuodessa 44.400 euroa eli 3.700 euroa kuukaudessa. Kun palkasta maksetaan vero ja työeläkemaksu, käteen jää Helsingissä sama summa." -

"MORAALIN RAPPEUTUMINEN

Palkansaajien säännöllisen työajan keskiansio oli heinä-syyskuussa 2008 noin 2 800 euroa kuukaudessa, kertoo Tilastokeskus. Miehet ansaitsivat keskimäärin 3.110 ja naiset 2.520 euroa. Kuukausipalkkaisten keskiansio oli noin 2.920 euroa ja tuntipalkkaisten laskennallinen kuukausiansio 2.370 euroa. Työssä käyvä keskipalkkainen aviopari ei siis yhdessäkään ansaitse yhtä hyvin kuin kolmen lapsen maahanmuuttajaäiti yksin tukien avulla. Ero on suuri kun huomioidaan työstä aiheutuvat matka- ja päivähoitokustannukset."

Lisäksi -sijoittaja- nimimerkin julkaisema kommentti pakolaisten tukisummista:

"Suomeen on tullut vuonna 2008 Eurostatin mukaan 22451 pakolaista. Oletetaan tuosta määrästä aikuisiksi pakolaisiksi vaikka 10000henkilöä ja tukisummiksi 55723€

Summa summarum:
Tuosta kertyy meille suomalaisille 557230000 € / vuosi. Tuo tekee siis yhteensä 557 miljoonaa Euroa. Hyötyykö Suomi tuosta?"

Suomi muka hyvinvointivaltio! No ehkä pakolaisille, maahanmuuttajille sekä muille sossupummeille. MURRRRRRRR. Tuolle rahalle ois kyl varmastikin parempaa käyttöä! Pitäis ensin saada maan omat asiat kuntoon, veteraanitki tarvis rahoja, sekä terveydenhuolto, homekoulutki vois korjata ennenku syynätään rahat maaahanmuuttajille! Lienee parempi itte pakata kamppeet ja muuttaa jonnekin aivan muualle niin tarvi katella vierestä tämmöstä toimintaa.. Toiseksi mikä ärsyttää on nuiden verorahojen tuhlaus johonki kansanedustajien torkkupeittoihin. Ei työssäkäyvä suomalainen pääse kyl ainakaan rikastuun, kun verottaja vie loput ja syynää rahat johonki aivan turhaan.

Huhhuijaa, reilua tai ei, mutta näihin tunnelmiin voinkin päättää tämän maanantai illan bloggailun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti