lauantai 25. elokuuta 2012

Aika kiitää..

Mihin nää tunnit häviää?? Kun selvii aamupuuhista huomaa et on jo laittamassa pikkumiehelle iltapuuroo? Tunnit, päivät, saatikka viikot ja kuukaudet valuu käsistä.

Just huomasin et kirjotuksiinkaan enää 2viikkoa, ja pitäskö minun osata jotain? Olla parempi kuin viimeksi? Huih oon aatellu et aikaa on viel lukea monta kuukautta, nytkö se aika jo loppuu?? Oon lukenu kyl yhen terveystiedon kirjan sekä 5 englannin kirjaa.. Mut muutama kirja ois viel lukematta ennen niit viime hetken kertailuja +enkun kuuntelu ja kielioppiharjotteita!

Huhhei, kyllä saa unohtaa taas pariks viikoks kaiken muun ja yrittää vaan lukee niin paljon ku jaksan, oishan tää turhaa jos en sais sit parannettuu arvosanoi ees ollenkaan! Ei tule kuuloonkaa, nyt sauna tulille ja rentoutumaan pitkän lukuputken jälkeen. Minun miehetkin vaan nukkuu :( hellurei, ja kivaa lauantaita murmelit <3

Ps. Luvassa kaikkkee kivaa kunhan lukemiselta kerkeen, viimein postausta pätkisjuustokakusta, sit myös hääpuvusta ja pikku ylläripylläreistäki. Kjähkjäh kuulemisiin ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti