perjantai 24. elokuuta 2012

Kiirettä.

Onpas aika hurahtany, ylläri! Tää viikko meni sellasella vauhdilla et heikompia hirvittää! Ollaan käyty mm. Mustikassa, kalassa ja sorsastamassa. Hieman oon myös lunssaillut mut onneks alan voimaan jo paremmin :))

Tänään tuli myös hääpuku postissa <3 olihan se hieno, pientä muokkaikuu tarvii mut tykkään kyl kovasti! Kankaat ja mekon laatu on kyl hyvää, et ei mitään negatiivista sanottavaa siitä :) voih, nyt voisinkin siis kävellä hääpuku ylläni aamusta iltaan :D muuten kyllä mut ei passaa antaa mieheni nähä minua puvussa, tai koko pukua yleensäkään!

No tänään käytin myös Eeliksen passikuvissa <3 tuli muuten tosi hyvät, kävimmä siis kuva-liisassa :) Samalla kiertelimme myös sinopeeria ja rovaniemen ainoota hääpukuliikettä, mut ei heillä ees ollu oikeanlaisia alushameita ja palveluki oli nii kakkaa ettei kyl toiste tarvi mennä! Huhhuh sanon mie!

Nälkäki pääs yllättämään, joten kävimmä ystäväni kans cafe linnassa kahveilla. Tai siis kumpikaa ees juonu kahvii mut fantaa ja parilaleipää otin :) kinkku-juusto<3 oli hyvää, ja vatsa kiittää :D no mutta ku poikaki on viel tirsoilla, taidan alkaa puuhailemaan nuita hääkutsuja! Morjensta <3

Ps. Loppuun viel kuvat naminami leivästä ja äidin pienestä unikeosta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti