lauantai 18. elokuuta 2012

Namnam!

Menneen kesän herkkuruokia! Näin syksyn saapuessa on mukava palata vielä kesään, ennenkuin alkaa se kylmän ja ankean talvenodotus: luvassa siis ruoka nro1. Juustotaskut kera fetasalaatin ja lankkupottujen <3




Ruoka nro2. Pasta Carbonara <3 tätä pastaa ei vaan voita mikään muu! Pasta on tosi helppo valmistaa ja nakkasinkin teille tähän ohjeen valion sivuilta :)

Valmistusaineet

1  pak  (170 g) amerikanpekonia
1  pieni  (80 g) sipuli
1 - 2 kpl kananmunaa
2  dl ruokakermaa 
1  dl kevytmaitoa
mustapippuria myllystä
300  g spagettia , tagliatellea tai penneä    
1 - 2 dl Valio pastajuusto raastetta

tuoretta basilikaa        




































































 2-3 kpl             Valkosipulin kynttä puristettuna

Valmistusohje

Suikaloi pekoni. Paista pekonisuikaleita pannulla keskilämmöllä. Lisää hienonnettu sipuli.
Keitä pasta (al dente) pakkauksen ohjeen mukaan. Vatkaa munan rakenne rikki kulhossa. Lisää munan joukkoon kerma ja maito. Valuta ja huuhdo keitetty pasta siivilässä ja siirrä takaisin kattilaan.
Yhdistä pastaan pekoni-sipuliseos ja muna-kerma-maitoseos sekä valkosipuli murska. Lisää mustapippuria. Kuumenna hetken aikaa, samalla sekoitellen, kunnes munaseos hyytyy. 
 
Älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jää mehevän kosteaksi. Koristele annokset juustoraasteella ja revityllä basilikalla. Tarjoa heti. 
 
Kuva ei oikeen puhu puolestaan tällä kertaa, mut makuhan seon tärkein ;)



Ruoka nro3: Täytetyt patongit <3 

Tarvit vaan esipaistettuja patonkeja, cheddar juustoa + haluamasi täytteet! Sit vaan patongit uuniin!

 

Uunista tullessa lissäät salaatit ja mahdolliset majoneesin messiin ja eiku syömään <3 NJAM!

 

Semmosiis tälläkertaa, nyt ylös ulos ja lenkille>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti