maanantai 6. elokuuta 2012

Viaplay 4.

Nyt ollaan sit taas katteltu muutamia leffoja. Eli teen tään postauksen taas buzzadorina :) Buzzauksesta voit lukee minun ensimmäisestä buzzador postauksesta enemmän täältä. No jokatapauksessa, tällä kertaa kattomamme leffat:

The warriors way ja Teen spiritDoghouse


Ja vihdoin ja viimein sihteeriopisto! Eli olikohant ään leffan alkuperäinen nimi joku Demoted.. Tään leffan kans kävi siis silleen et alkuperäinen ei toiminut, kokkeiltiin sit useampana päivänä, mut sit lopulta Viaplay oli nakannut sinne uuen version.. Ilmeisesti "epäkunnossa" olevasta leffasta oli reklamoitu ja asia korjattu muutamassa päivässä :)

Tällä kertaa kaikki leffat oli hyviä, suosittelen siis jokaista. Aika erillaisia jokainen, mut hyvää komediaa ja toimintaa leffat sisältää niin se yleensä riittää pitämään minut kiinnostuneena ja ruudun ääressä koko elokuvan ajan :D

Harmikseni kuitesnkin huomasin et tällaselle leffojen suurkuluttajalle HD-laatusten leffojen määrä on sivustolla hieman suppea.. Mut eikhän sieltä vielä muutama valio yksilö löydy seasta, jota ei siis oo ennen katottukaan :)

Uutena miinuksena huomasin et audioraitaa ei voi vaihtaa! Eli jos jokin elokuva on puhuttu espanjan niin sitä länkytystä on sit pakko kuunnella, eli leffanvaihto :D (itekihän oon espanjan kieltä joskus vähä opiskellu, et ei siinä niinkään mitään vikaa mut seku ei sitä ymmärrä!) Tekstityksethän näis on kuites, mut ite nautin leffasta enempi jos seon ihan englanniks puhuttua, ei väliä onko brittiä vai mitäkä kuha pystyy ite kuunteleen samalla :) Viaplayn sivuille tästä.

No mut edelleen tykkään kyl Viaplaysta, hyvin simppeli ja helppokäyttönen. Tieten ei mee niinku oikeesta videovuokraamosta ku en ite ainkaan oo sieltä mittään kaikkein uusimpii löytänyt, mut onhan nuita vanhempiiki viel paljo kattomatta :) Nyt kyl ruokaa nassuun, ja jos pikkumies viel jatkaa unii niin tuun sit kirjotteleen vähän meiänkin kuulumisii! (Jos tuo ukkonen ei kovin minua hätttyyttele ja sammuta sähköjä uudelleen tälle päivää) Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti