maanantai 3. syyskuuta 2012

Kuulumisii.

Kuten kaikki vaan arvata saattaa on tää loppukesä mennyt alkuraskauden vaivojen parissa. Jos muuten aikaa ois ollut tulla tänne höpöttelemään, oon joko ollut niin väsyrättikuitti tai pahoinvoivana et päikkärit on aina voittanut koneella istumisen //;

Nyt kuitenkin alkaa olemaan se kultainen keskiraskaus, ja kuinkas ollakkaan on voimat palautunut ja energiaa on taas touhuta! Välillä vielä pahoinvointi nostaa päätään mut kyllähän tää on taas jo helpompaa..

Viikonlopun hiljaisuus johtui siitä et olimme Kittilässä, vaikka puhelin poltteli taskussa ei muiden puuhien jälkeen ollut enää aikaa tai voimia kirjoitella mitään..

Viikon päästä olis sit jo kirjoituksetkin, kovasti oon yrittänyt lukee ja lissää pitäis viel ja paljon! En kuitenkaan ota niistä suurempaa stressiä, siinä menkööt omalla painollaan :)

Tänään kävin myös alkuraskauden lääkärissä, kaikki näytti olevan normaalisti, niin myös veri-ja pissanäytteiden tulokset.

Papakoe otettiin sit kans ku viime kerta kuite 2009 syksynä. Tuloksia ootellessa, mut tuskinpa siel mtn muutoksia on, ku ei oo ollu ennenkään.. Vaik aina pittää kuite olla hieman varuillaan, eihän koskaan voi olla varma ennenku tosiaan saa ne vastaukset.

Myös häähommelit on edenny hieman.. Kävin tänää hääpaikalla mittomassa pöytiä ja vähän suunnittelemassa. Harmi et suunnitelmat koristuksista meni vähän pilalle, mut eikai se auta ku läksiä kukkakauppaan ja alkaa toteuttaan suunnitelmia sieltä käsin sit.. Myös riisinheitto on nyt sit unohettu, rovaniemen kirkossa kun on kiellettyä riisin viskominen, enkä taida haluta mitään saippuakupliakaan tilalle /:

Mitäs muuta? Noo Eeliksellä on nyt 16 hammasta ja hän on kasvanu kovasti. Tukka on kohta taas silmillä kun nii kasvanut ja vaatteis kaikki 80cm on aiva pieniä joten 86/92 on Ekin koko jo nykyään. Eelis on jättänyt toiset päikkärinsä pois ja nukkuu sit yöunensa n. Klo 21-9. Ja äiskä nauttii ku saa levätä kunnolla <3 Eeliskihän on jo 1v 3kk, et pittää kyl keritä tekkeen pikkusestakin oma postauksensa pitkästä aikaa!

No mut nyt taas aika rientää ja puuhaa ois hirmusti, niin yritän huomenna tulla postaileen koneella kunnon postauksen! Mukavaa viikkoa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti