torstai 13. syyskuuta 2012

raskaustestin jälkeen.

Tää tunne kun vois lähtee lentoon. Kerrankin onnistunut päivä kaikin puolin. Sain levätä aamulla pitkään, kun kultanenkin oli vielä kotosalla ja oli pojan kanssa. Lisäksi oli aamupuurot valmiina noustessani joten ei muutaku aamupalat nassuun ja lenkkeileen.

Ilmakin oli niin kiva ja lämpönen, et kävimmä sit Eeliksen kans kunnon lenkillä ja samalla prismassa s-etupäivillä täydentämässä nuit hygieniatarvikevarastoja.. Ihana kun voin taas nauttia pitkistä lenkkeilyistä, kun ei pahoinvointi, hengästyminen ja väsymys kovin haittaa enää arkea :) Sain samalla ittelleni myös hiusvärin ostettuu, onhan tätä juurikasvua jo kohta 10cm..

Kotia tullessa sain soitettua muutamia puheluita ja sähköposteja läheteltyä sekä luettua terveystietoa hyvän tovin kera kuuman kaakaon ja lämpimien voileipien. Kun kerta poikakin viel nukkuu niin kerkeen hyvin tekeen tään postauksen vihdoin ja viimein :D

Nyt vois mennä siis asiaan, poikkesin siis täysin aiheesta kun oli vaan niin mukava hehkuttaa tällasta ihanaa päivää. Eli raskaustestin jälkeen..

Rv6. (5+0-5+6): En muistanutkaan kuin hajuherkäksi sitä tulee raskaana, siis näin alussakin vielä? Raan lihan ja viemäreiden hajut tunkeutuvat nenääni, vaikka kuinka yrittäisin olla nuuhkimatta. Ihokin kukkii, olo ei oo kyl hehkeimmillään nyt :D Aineenvaihduntakin on niin ylivilkasta, voisin asua vessassa? Tajuton tää väsymyskin, onneks oon hoitovapaalla! En jaksais, siis en mitenkäänpäin olla nyt töissä. Herätä aamusi ja touhuta täyellä teholla koko päivän ku tuntuu et joka välis pitää päässä vaan pötkölleen. Oksetus ja pahoinvointi vaivaa myös, varsinkin iltaisin. Mahaakin turvottaa, kiva pömppö aina iltaisin.

Rv7. Jäätävä väsymys vaan jatkuu, koko ajan huimaa joten napsin vaan salmiakkii. Verenpaineet niin alhaset, sen tuntee kyl varsinkin noustessa äkkiseltään.. Varhaisultra (6+3), aattelin et viikot tarkentuis mut mennään nyt menkkojen mukaan niin kauan kun toisin määrätään. Siellä se pieni vauveli näkyis, myös ruskuaispussi ja syke erottui. Jäätävät olot nyt ympärivuorokautisesti, ei oikeen maistu mikkkään eikä mikään helpota oloa. Hajut vaan oksettaa entisestään, neon vaan niin hyyper voimakkaita YÖK! Yökkäilyttääkin koko ajan mut onneks ei oo tarvinu viel posliinipyttyy kovin hallailla.

Rv8. Pahaolo jatkuu valtoimenaan, onneks väsymys välistä vähän helpottaa. Jaksaa jopa vähän pyykätä ja siivotakin pojan hoidon lisäksi :D (7+2) Jaksoin treenaillakin vähän, ja tuntui kyl hyvältä. Vaik ei paljoo kestänyt sykettä nostaa ku aivan hengästyy.. Mahaa vaan turvottaa, rinnatki iltasin varsinkin hyvin arkoina.. Paleltaa siis aivan koko ajan, hyrr. Maha kivut hieman hellittäneet (nää siis alkoivat ennen raskaustestii ja jatkuivat aina tänne saakka) Ylämahan krampit, varsinkin öisin kuiten kivuliaita ja herättävätkin kesken unien. Vessa on edelleen se ykköspaikka, vaikka ei ees hirmusti joiskaan. Aamutukkoisuus voimissaan.


Rv9. Taas mahaa juilii ja välistä särkeekin ihan kunnolla /; Pahoinvointii, yökötystä, heikotusta ja väsymystä sekä TAJUTONTA VITUTUSTA, näistä elementeistä oli tää viikko tehty.

Rv10. YÄÄK! En muuta voi taas sanoo, oksettaa koko ajan, koko ajan saa yökkiä /; Väsymys taas laantunut, ehkä 12h yöunet vähän auttaneet asiaan :D Maha ja selkäkranpit vaivaa edelleen. Varhaisultras kävin toisen kerran (9+3), Oikees paikas oltiin ja pikkuinen vauveli siel kovasti kasvoi. Sydän sykki, selkeä luusto oli erotettavissa sekä käsien ja jalkojen alut. Pituutta n. 2,5cm <3 Si-nivel?? Kuin puukolla iskis selkään, niin huomaamattomasti ja salakavalasti aina yhtäkkii semmonen pistos et itku meinaa tulla. HUhu.

Rv11. Eka neuvoal (10+1) Uus äippäpakettikin julkaistaan tälläviikolla, odotan innolla sillä 2011 paketti oli aika kaameempi, ainakin siihen verrattuna kun ite sain Eeliksestä 2010. Uudesta äippäpaketistakin tuun tekeen oman postauksensa myöhemmin, kunhan vain taas kerkeen :) Muuten perus viikko, pahoinvointii ja väsymystä taas, aivastuttaa ja sit vattaa kivistää ja repäisykipuja välillä. Aamutukkoisuuskin jatkuu vaan.

Rv12. Tää viikko aloitettiin sorsajahdilla. Jäätävä nuha ja lentsu sit iski, oli vissiin liikaa olla vesisateessa useempi tunti ja ku järvellä viel tuuleskelikin kaupan päälle /; Pää hajoaa ja väsymyskin on aivan hirveää.. Onneks pojalla nii hyvät rytmit et päässään ajoissa nukkuun ja tiiän et on se lähemmäs 12h sit itelläkin unta eessä <3

Rv13. Siis mitä? Joko se eka kolmannes alkaa oleen takana? Pahoinvoinnin osalta ei kyl ainakaan siltä vaikuta. Aamusta iltaan pahoinvointii, muuten kyl olo aika jees. ÄÄtshiuh vaan teillekin, pelkään aivastaa ku sit repäsee mahasta, sattuu ihan tosissan /; Np-ultra (12+2) joka jännitti siis aivan sikana. Edellisenä yönäkin näin unia mm. kakspäisestä lapsesta vai lieneekö ollut sit kaksoset siel vai mitäkä.. Mut siin kuva oli niin pieni etten osannu kyl hahmottaa. No kaikesta jännityksestä huolimatta ultrassa kaikki hyvin, vauveli liikuskeli mahoton ja esitteli taitojaan ja itseään <3 Niskaturvotuskin normaali :)

Rv14. Kiirettä pukkaa, väsyä ja lunssaa taas, seulontatuloskin tuli kirjeenä kotin ja tulos normaali. En vois olla onnellisempi <3 Ihanat nää mielialanvaihtelut, kultasella vähän kestämistä :D Mut onneks kestänyt jo yhen kohalla niin eikhän tää toinen mee jo vanhasta tottumuksesta! Lääkärineuvola (13+1) Kaikki kokkeet normit ja sisätutkimuksessakin kaikki ok! Nyt vaan ootella seukki lääkäriaikaa, saan todistukset Eqyptin matkaa varten.. (oottavat äidit joil raskaus yli 28viikkoa tarvivat lääkärin todistuksen lentääkseen)

Rv15. Väsymystä ja pahoinvointii, nekin alkaa kuite jo vähän helpottaan. Tää viikko on kyl ollut semmosta masista, tähän päivään saakka siis. Hassua et viikot ne vaan vierähtää semmosta kyytiä!

 Sopivasti kun kirjailin nää ylös niin Eeliskin heräs. En kerkee nyt enää tsekkaan tekstii et mitä oon höpissy, mut eikhän se mee nyt näinkin.. Eikun pojan kans touhuammaan, kivaa loppuviikkoa kaikille, tää mamma taitaa nyt vaan keskittyy kirjotuksiin tään viikon > kuulemisiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti