lauantai 8. syyskuuta 2012

saturnus.

Hellurei, tänne kuuluu vaan kovaa pänttäämistä sekä kotielämää. Kävin myöskin Me&i:n vaatekutsuilla, mut en tehnyt tilausta säästösyistä. Ehkäpä kolmas kerta sit toden sanoo ;) Kaikkea mukavaa siel ois ollu niin Eelikselle kuin tulevalle pikkuiselle että itsellenikin.. Yogapantsit on ykkösjuttu, ja sellaset pitäneekin viel hankkia ainakin lapsosille.. Ite oon meinaillut et jos nelly.comista tillais mammamalliset, eli korkeella vyötäröllä <3 vois olla aika makeet tulevalle talvikaudelle!

Eilen käytiin myös tutustumassa Angry birds puistoon, joka oli melkeen tupaten täynnä. Mukavaltahan se näytti mut näin alle 1,5-vuotiaalle ei vielä hirmusti tietenkään tekemistä. Vauvakeinujakaan ei ollut kuin yksi koko puistossa, mut hyvin näyttivät kuitenkin vuorottelevan että kaikki halukkaat pääsivät keinumaan pitemmittä odottelutta :)

No mutta koska tänään oon niin päntännyt et silmät on jo ristissä, niin taidan vaan suosiolla hypätä oman kullan viekkuun, vähän iltapurtavaa, saunaa ja leffaa! Siit on meiän lauantai tehty <3 Kivaa viikonloppua kaikille, kuulemisiin alkuviikosta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti