lauantai 16. helmikuuta 2013

Facebook.

Viime aikoina oon huomannut et ajankuluks istahdan koneelle tai sit sohvalle puhelin kädes ja selaan vaan facebookkia. Monta kertaa päiväs ja mitä siitä jää käteen?

Facebook päivitykset on kuite 99%sesti aika turhia, tyyliin "tänään tein lasagnea ruuaksi namnam", ja kyllä, itsekin kuulun tähän kastiin joka helposti päivittää statustaan mitä turhimmilla jutuillaan.. Mut voiskohan täänkin facebookki ajan käyttää jotenkin muuten?

Idea siis lähti siit ku minun aviomies ykskaks viikko sitten poisti tilinsä fbstä ku turhautu siihen, kuin paljon aikaa menee hukkaan turhaan selailuun ja lätisemiseen facebookis. Ite olin aluks vähän ihmeissään, mut nyt ku viikon kypsyny ajatus mieles, oon päättänyt et itsekin poistan tilini jopa lähipäivinä.. (Ainahan voi sit tehdä myöhemmin uuden tilin jos tuntuu elämä liian raskaalta ilman facebookkia :D)

Nykyään tää blogi on se henkireikäni ja facebookis tulee tieten höpistyä kavereiden kans, mut ehkä tilin poiston myötä tulis useemmin soiteltuu kavereiden kans sen tylsän facebookis chattailyn sijaan ? Tai ees laiteltuu perinteisii tekstiviestei! Joten älkää ihmetelkö jos katoon facebookin kartalta, oon hengis ja kuulumiset voi lukee vasteskin täältä blogin puolelta :) nyt kuiteskin iltapuuhiin, joten adios <3

2 kommenttia:

  1. eii josbe ei saa lähteä pois fb:Stä :( Käy ees joskus siellä äläkä poista tiliä, missäs me sitte lätistään ku nähäähn nii harvoin T Elisa VAndaalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sit teen salatilin ja lisään vaa pari kaveria sille, just teiät vaan joiden kans käyn chatis jutteleen, nii ei tulis käytyyku viesteihin vastailemas :)

      Poista