keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Sairaalakassi.

Niin se synnytys lähenee ja kohta meitä ei ookaan enää kolme vaan neljä <3 Aika on kyl hurahtanu niin vauhdilla et itellä aivan ihmetyttää et mihin nää kaikki viikot on hävinneet. Kolmen viikon sisään toivottavasti meiän pikkuinen ihme päättäis tulla tänne kohdun toiselle puolelle, siks oonkin alkanut jo valmistautuun lähtöön ja sairaalakassiakin oon kerinnyt vähän pakkailla.

Sisältö:
- shampoo, hoitoaine, selvityssuihke
- meikit, meikinpoisto (kiva vähän laittautua ainakin kotiin lähtiessä)
- nenäliinoja
- omat alushousut
- imetysliivit + muutama liivinsuoja, siteitä
- pehmosia sukkia
- rinkkatoppi imetykseen
- omat kotiuttamis vaatteet, kevyet housut + paita + huppari
- rasva, deodorantti
- KORVATULPAT! vaikka oma lapsi antaisikin nukkua, niin saletisti joku vauva herättää sinutkin

- puhelimen laturi ja kamera (napata sit lähtöhetkenä)
- hammasharja ja tahna
- hiusharja, ponkkarit + pinnit
- pientä naposteltavaa, pähkinöitä, suklaata, ja pillimehuja synnytykseen! (vielä kaupassa)
- NEUVOLAKORTTIKuten näkee, oon vähän saanut jo pakkailtua mut viime hetkellekin on jäänyt osansa :D Eli en ainakana oo varautunut kovin kiireeseen lähtöön, ja toisaalta vaikka kiire tuliskin niin kerkeishän tuo aviomiehenikin tuoda tarvittavat/puuttuvat vermeet sit jälkikäteen.. Viimeks itselläni ei ollut mitään evästä mukana, sainhan sairaalasta useamman ruuan päivän aikana ennenkuin poika ees syntyi, mut ei niistä hirmusti hyötyy ollu ku supistus kivuis olo oli niin huono ja oksentelin, et ei paljoa kyl tullut syötyä sit //; joten jos tällä kertaa omia purtavia mukaan, niin sais ehkä niistä ees vähän sitä kaipaamaani lisäpoweria loppurutistukseen erityisesti.

Vauvalla alkaa oleen kans aikaslain kaikki valmiina. Vaatteita on pyykkäilty ja äippälaatikkoon oon pakannu valmiiks vauvan petivaatteet, mut niitä en oo viel asetellut paikalleen, pysyvätkin pölyttöminä kun kansikin on laatikossa vielä päällä. Tutit on viel keittämättä, mut saa mieheni sit keittää jos ei sit lähtöpäivänä kerkee sitä ite tekemään ja kotiuttamisvaatteetkin oottelevat jo turvakaukalossa kotiuttamista, niistä oonkin räpsiny muutaman kuvan ja teen oman postauksensa sit kun vaan taas kerkeen.. Nyt äkkiä syömään ja valmistautuun tenttiin, joten heihei taas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti