keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Muskari.

Meillä siis Eelis aloitti muskarin viime viikon tiistaina (12.2). Ryhmässä jossa on noin kymmenkunta lasta ja iältään 1-2vuotiaita.. Nyt kahden kerran jälkeen, voinkin sanoo et aivan mukavaa hommaa ja Eeliskin tykkää lauluista ja leikeistä sekä tutustua muihin lapsiin, mitä nyt omalta touhuamiseltaan kerkee..

Muskarissa on siis erilaisia lauluja ja leikkejä, samalla kaavalla alotellaan ja lopetellaan ja keskivaiheilla on sit jonkinmoista vaihtelua aina eri aiheiden mukaan. Itselleni ekalla kerrala tuntui hieman vaikelta kun lähes kaikki laulut ja leikit oli "tuntemattomia" mut nyt toisen kerran jälkeen oli jo positiivisempi mieli, osas vähä ennakoida muskarin kulkua ja itse vaikuttaa myös siihen et miten lapsen sai kiinnostumaan ja pysymään leikeissä mukana..

Miinuksena voisin mainita kuitenkin muskarinohjaajan.. Joka on siis ammatillisesti varmasti aivan pätevä miut omasta mielestäni semmonen kunnon kontakti ja lapsenmielisyys uupuu, vaik tokihan sekin voi johtuu alkujäykkyydestö ja muskarikertojen myötä sit muuttua, kun lapsetkin alkaa oleen tuttuja.. Nähtäväksi jää :)

Toinen miinus on kyl ehottomasti hinta! 66€/12kertaa ja nyt siis enää 10kertaa jäljellä. Kerrallansa muskari kestää siis vaan 45min eli tälle tulee hintaa n. 5,5€ kerta. Sinänsä ei nyt niin paha, mut ku esimerkiksi sama ohjaaja pitää seurakunnalla muskaria jonka hinta on 20€/15kertaa nii kyllähän meiän hinta sen rinnalla on aika korkee..

Toisaalta kylläpä sitä tulee laitettua rahaa varmaan turhempiinkin ja itse ainaki oisin valmis maksaan vaik enemmänki siit et meiän pieni pirpana saa käyä ees kerran viikos touhuilemas ikäistensä seurassa kun nyt ei kerta viel päiväkottiinkaan mennä ennenku tuleva pikkusisko tai -veli on n.1,5vuotta :) no mut tämmönen kuvaton kirjoitus taas vaihteeks, koitan nyt aktivoitua tuon kameran kans nii saisin kuvitettuaki näitä postauksia välillä! Mutta nyt zzzzzzzz... Öitä kaikki ihanaiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti