sunnuntai 17. helmikuuta 2013

LOVE YOUR BODY.


Kroppa. Se niin ihana ja kamala asia. Monella onkin omaan kroppaansa kohtaan oikea viha-rakkaus suhde, ja harva on koskaan siihen täysin tyytyväinenkään. Näin raskaana ollessa, kun joka paikkaa turvottaa ja jalkapallo masun kohdalla sixpackin sijaan ovat kyllä opettaneet armollisemmaksi itseäni kohtaan. Enää en jännitä riisuutua ihmisten edessä ja koen itseni hyvännäköiseksi raskauden hehkumana ja "esittelen" kroppaani ylpeästi, onhan tää väliaikaista vaa

Nyt kun viimeinen kolmannes raskaudesta alkaa olemaan jo loppusuoralla, alkaa ikävä painaan omaa kroppaani kohtaan. Erityisesti siksi kun on taas vuosi vaihtunut ja joka paikka täynnä liikuntablogeja ja kaiken lisäksi fitness urheilu, terveelliset elämäntavat ja salielämä  on alkanut oleen niin tavanomaista elämää usealle ihmiselle lähipiirissäni, että vähemmällä itsellenikin tulee kaipuu kunnon hikitreenin pariin.

Toivon todella, et saisin raskauskilot nopsasti karistettua, jonka jälkeen jaksettaisiin mieheni kanssa kuntoilla ja syödä terveellisesti, jotta saisin myös kiinteytettyä vielä itseäni lisää aiemmasta. Kova polte on päällä ja odotankin jo innolla, että pikkuinen syntyisi ja pääsisin urheilemaan kunnolla.

Itsekuri! Se on se mitä nää projektit aina vaatii, ja toinen tärkeä miksei jopa tärkein seikka on ehdottomasti läheisten tuki! Haluaisinkin muuttaa bloginikin ainakin osittain enemmän urheilupainoitteiseksi, ja voisin samalla laitella kuvia kropan muutoksista. Tässä nyt; raskaana viimisillään, raskauden jälkeen ja miten kroppa alkaa muovautua esimerkiksi kuukauden välein tehtävien mittausten ja kuvien mukaan..Jännä nähä jääkö tämä vain haaveeksi, mutta jos aika vain riittää, niin saisin tätä kautta itselleni sitä mahdollista lisämotivaatiotakin!

Edellisen raskauden jälkeen, paino putos hyvinkin nopeasti osaltaan imetyksen ansiosta ja osaltaan urheilun ja ruokavalion (karppauksen) seurauksena. Aloin pääsemäänkin jo ihannepainooni, kun tein raskaustestin ja annoin itseni taas höllätä ja kerätä rauhassa raskauskiloja ja kasvattaa masua, sillä tiedän et jokainen kilo mitä oon kerännyt tään 9kk aikana, on mahdollista pudottaakin ja lähtöpainostakin on vielä matkaa alaspäin kunhan vain taistelee, eikä anna ikinä periksi :)

Tää viimeinen kuva kyl kertoo nykyhetkestä niin hyvin, ja itse oon niin samaa mieltä! Minusta on kyl mahtava homma, et laihuuden ihannointi on vähentynyt, ja ihmiset ovat alkaneet panostaa omaan terveyteen, kroppaansa ja laihuuden tilalle on tullut kiinteä lihaksikas urheilullinen keho joka näyttää terveeltä ja hyvältä, niin vaatteet päällä kuin ilmankin ;)


Mutta nyt haaveileen urheilijan elämästä ja laittaan pikkumies unille et kerkeen opiskellakin vielä tännää, ihanaa sunnuntaita kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti