keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Äätsiuh.

Otsikko kertoo kaiken.. Tääl ollaa siis oltu hyvin kipeinä, tai Eelis vaan kylläkin, mut voimat on mennyt täysin päivittäisistä rutiineista selviämiseen.. Yöt olleet viikon ajan ihan hirmu vaikeita, Eelis on itkeskelly paljo ja heräilly jopa 15min välein yskimällä tai muuten vain kuumehouruissansa /:

Eilen sit kävimmä lääkärissä, crp näytti normilukemia, korvat vaan hieman punottivat ja yskäkään ei sit krohissu keuhkoista vaik pahalta se välillä on kuulostanu. Ärhäkkää peruslunssaa vaan ja lääkkeiltä sit pikkumies säästy viel ainaki toistaiseks..

Tänää onkin ollut jo parempi päivä! Eelis nukku jopa 3tunnin päikkärit nyt vimosen viikon päivittäisen alle tunnin nokosten sijaan, joten tääki äiti on kerinnt vähän hengähtääkin :) kerkesin kirjotella kehitysspykologian essettäki kovasti ja nyt oiski sit jo puolet tehtynä eli kaks essettä jäljellä nii ois jo 20optä kasassa!

Viime viikon tenttihän oli jo arvosteltu ja omaksi yllätykseksi sain tentistä kiitettävän! Vähän muuttu fiilikset tentin jälkeisistä :D olin nimittäin jo luovuttamasssa yliopiston suhteen kun tuntu tentti nii vaikeelta ja toivottomalta, et olin varma ettei ees läpi mennyt! Toisin kävi joten tänään sit laitoinkin hakupaperit menemään, josko sitä joku päivä vielä opiskelis ihan oikeesti unelma
ammattiinsa luokanopettajaksi <3

Tämmöstä sillisalaattipostausta tas tällä kertaa.. Muuten tänne kuuluu hyvää, vauveli kasvaa kovasti massussa ja päivät vaan vähenee ;D josko parin viikon sisään ois meiän pikkukake jo maailmassa! Kovasti jo ootellaan synnytystä, mut nyt vaan nautin tästä loppuraskaudesta ja parannellaan meiän esikoista jotta ei sit vaukkeli ois heti kipeenä ku syntyy. No mut nyt äkkiä pää tyynyyn ja nukkumaan, alkaa olemaan tekstiki jo niin sekavaa et parempi hiljentyä, hyvää yötä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti