sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Neuvolassa.

Enpäs kerinnytkään sit kirjailla näitä neukkukuulumisia eilen kun Eelis jo heräskin. No mut nyt niitä ois sit luvassa sillä viime kertasista neuvolakuulumisista onkin jo hetki. Ensin siis noi strategiset mitat vaan täs nopsaan:

Raskausviikot (36) 37, 38 & 39!
RR (122/77) 120/78, 125/80 & 125/83 P. 99
B-Hb (116) 107
Sf-mitta (32 cm) 33,5 (pysyny samassa)
U-Prot. (-) + (yhellä plussalla olleet rv 37 & 39)
U-Gluk. (-) -
Sykkeet (145) 135- 145
Liikkeet ++
Tarjonta RT
Painonmuutos/viikko rv 34-36 +0,900kg/viikko, rv 36-39 +0,700kg/viikko

Painoa oon nyt sit kerännyt melkeen saman mitä Eelikseltä, eli kokonaissaldoksi näyttää tulevan vähintään se 17kg mitä Eelistä oottaessa tuli. Toivonki hartaasti et yhtä rivakkaan lähtee sit, et synnärille jäi pojasta 12kg :D eli 5kg +7kg ylimäärästä putos kyl aika nätisti imetyksen aikana.

Masu on iso ja tiellä, ja kipuja on mutta ei niitä kauan odotettuja supistuksia sit ollenkaan. Toisaalta hyvä vain, niin ei tarvi niiden kans kärvistellä turhaan, tulevat sit kun on synnytyksen aika käynnistyä oikeesti! Liitoskivut, ne on ne mitkä vaivaa ja kyljen kääntäminenkin on öisin välillä hankalaa, samoin äkkinäiset liikkeet tekee niin kipeetä /; (ja niitähän ei voi välttää kun tään meidän pienen hulivilin perässä koittaa pysyä, toinen välillä semmonen täystuho et toivoisin omaavani kymmenen kättä lisää :D)

Neuvolan mittauksissa siis kaikki hyvin ja oma vointikin on erittäin hyvä. Ollaan vietetty tää viikko hiihtolomaa ja ollaankin puuhailtu päivittäin aivan aamusta iltaan saakka. Koti on puhdas, pyykit pesty ja lenkkeilemässäkin oon kerinny käymään monena päivänä :) Nyt voi sit rauhottua vaan tähän loppuaikaan ja ootella koska pikkuinen tahtoopi syntyä <3 eikhän toinen parin viikon sisään taho jo pois yksiöstään, toivotaan ainakin. Mutta nyt laittaan pikkumies unille kun tuli kylästelemästä isänsä kans, HEJDÅ <3

EDIT: Pitihän se julkasun jälkeen käyä viel masu kuva lisäämäs, kuva on rv 37, eli parisen viikkoa sitten. Vieläkään ne oo kerinny masuvertailua tehä, mut kylläpäs sen kerkee vaik sit vauvan synnyttyäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti