lauantai 9. maaliskuuta 2013

Vaukkelin kotiuttamisvaatteet.

Tässä yks päivä keräilin vauvalle kotiuttamisvaatteita kasaan. Sori huonoista kuvista, oli synkkää ja pimeää joten ei oo mitään ihanuuksia luonnonvalokuvia tällä kertaa.. Eli tuossa ois pari myssyy sairaalassa oloajalle ja sit kotiuttamiseen kypärämyssy, koalapipo korvilla ja tossukat <3


Kaikki vaatteet on tämmösii neutraaleja ja valkosii, sukupuolesta ei siis varmuutta joten tahoin ja itseasiassa tykkäänki pukee vastasyntyneen pikkuvaukkelin valkoiseen kun toinen on vaan niin puhas ja viaton, ja joutuu tähän karuun maailmaan omasta pikku yksiöstään :D Vastapainoksi sit valkosille bodylle ja housuille on tää H&M:n ihanuus puku, ihan yyber söpö ja tää onkin lähes ainoita hankintoja mitä oon vauvalle ostanut, tahon siis tietää sukupuolen ensin niin sit varmaa ostelen jotain pientä kivaa ja loput vaatteet sit käytän Eeliksen vanhoista ku siel on hirmusti kaikkia ihanuuksia jotka sopii siis molemmille just vihreetä, keltasta, oranssii ja punasta, tietty valkosta oon keränny kans kasoittain :DSit vikaks viel villahaalari ja toppapuku. Näillä keleillä kyl passaa pukee viel monta kerrosta vaatetta, meinaan et aamusin on helpostikin -20, vaik päivän myötä lämpeneekin niin on ne kovat pakkaset. Nää ihanuudet on siis äitiyspakkauksesta vuosimallia 2010. Eli tää Eelikselle saama puku on mulle mieluisampi kun tulevan vaukkelin äitiyspaketin haalari niin siks valittiin tään mielummin..

Oon haaveillu kyl uuesta puvustaki, kun nää äitiyspaketin haalarit on kuite jotian 70cm, eli meiän pikkunen tulee hukkumaan tonne puvun sisälle. Mut tosiaan ku laitettiin nuo Emmaljungan tuplavaunut Quadroliftillä niin vauva ei varmaa montaa kertaa toppahaalaria kerkee tälle keväälle ees käyttämään ku voi laittaa jo kevyempää vaatetta ja lämpöpussukkaan vaan <3 Mut nyt jos kerkeis viel neukkukuulumisii kirjailla ennenku pikkumies herrää.. KUULEMISIIN!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti