perjantai 4. lokakuuta 2013

Walldesing.

Ystäväni kans bongattiin tää kyseinen sivusto sattumalta ensimmäisen kerran jo viime keväänä. Silloin jo päätin, että tilaisin molemmista lapsistani kastetaulut ja viimein nyt aioin ottaa härkää sarvista ja tehdä tilauksen. Aivan yybersöpöjä <3

kuvat; walldesing

Tietoja yrityksestä; "Olemme kaksi sisustuksesta ja graafisesta suunnittelusta kiinnostunutta äitiä. Idea walldesign-verkkokauppaan lähti omien lapsien huoneisiin suunnitteltujen taulujen muotoiluilosta.

Suunnittelemme kaikki taulut itse, ja valmistamme ne juuri sinun toivomuksiesi mukaan.
Jos juuri teidän värivaihtoehtoa ei kotisivulitamme löydy, kysy rohkeasti, niin yritämme räätälöidä juuri teille täydellisen taulun tuomaan hymyä jokaisen perheenjäsenen huulille.

Somista tyylikkäillä ja suosituilla mustavalkoisilla typografisilla tauluilla oman keittiön, makuuhuoneen tai vaikkapa eteisen seinää.  Piristä kotisi ilmettä värikkäillä tauluilla. Uusi ilme tilaan kuin tilaan syntyy nopeasti ja vaivattomasti erilaisten sekä erikokoisten taulujen avulla. Meiltä löytyy varmasti jotakin jokaisen makuun!" <- tämä siis lainattu sivuilta.

Vinkvink bloggaajille, jos bloggaat sivustosta saat -20% alennusta tilauksestasi! Enkä tosiaan itse muuten kyseistä nettikauppaa mainostaisikaan, varsinkaan ennen tilausta, mutta useampi ystäväni on jo tuotteita tilaillut ja olen todennut ne hyvin laadukkaiksi ja täyttävän kaikki odotukseni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti