perjantai 19. heinäkuuta 2013

Erin 4kk.

Niin taas uus kuukausi tuli neitille täyteen ja ikää on jo huimat 4kk! 

Meiän pieni ilopilleri. Perustyytyväinen pikku tutkija <3 Erin on kovin alkanut vierastamaan ja hällä pääsee parku jos toinenki jos liian nopeeta pitäis tehä tuttavuutta ja mennä syliin, varsinkin mieshenkilöiden. Omaa tahtia, äitin sylistä turvallisen välimatkan päästä hän ihmettelee ennen kuin totisen ilmeen vaihtaa toiseen.

Erin päristelee, nauraa, kikattaa, hymyilee, itkee, kyynelehtii, maiskuttaa, purskuttaa, rohisee ja kiljahtelee. Nauttii olla sylissä ja kovin nostaa itseään istuma-asentoon, yhä korkeammalle tutkimaan maailmaa.

Vaunuissakin viihtyy hyvin, ainakin nukkuessaan. Herätessään hermostuu kun ei nää ympärille ja siksi olenkin kuljettanut mukanani Tula-reppua jotta olen voinut nostaa neidin sinne esimerkiksi leikkipuistossa ollessamme.

Neiti jyrsii nyrkkejään mieluusti, ja kuola valuu norona. Vielä ei hampaita näy mutta eiköhän nekin kohta tule. Eeliksen ensimmäinen hammas puhkesikin noin 6kk iässä et uskoisin samaa myös Eriniltä.

Hupitutti on käytössä, joskin huonolla menestyksellä se neitillä on suussa pysynyt. Harsilla saanut tuettua ettei koko aikaa tarvi olla antamassa sitä uudelleen.

Erin kääntyy myös nykyää täysin mahalleen, hän kurottelee lelujen luokse ja pyörii mahallaankin jo akselin ympäri ja yrittää kovin jo ryömiä. Voi sitä turhautumisen määrää kun eteenpäin ei pääse sillä vauhdilla mitä tahtoisi, Eeliksen perään näyttäs kova kiire olevan :D

Erin nukkuu päivisin vieläkin 3-4 päiväunet 30min -4h pätkissä ja öisin reilut 12h vaihtelevin herätyksin.

Ruokailujen suhteen ei muutoksia, täysimetyksellä vielä toivottavasti pari kuukautta.

Tällä kertaa neuvolassa käynti sisälsi myös neuvolalääkärin perustarkastuksen. Kirjoitan tähän mitä lääkäri kirjoitti neuvolakorttiin, mutta ensin mitat;(sulkeissa siis taas edellisen neuvolan mitat ja perässä vertaus Eelikseen)

Paino 7800g (6920g) !! Eelis 4kk 7820g !!
Pituus 65,5cm (63,2cm)  Eelis 68,2cm
Päänympärys 43cm (41,8cm)

Neukkulääkäri on kirjoittanut korttiin näin; "4kk tarkastus. Kasvukäyrät normaalit. Ihana hymyilevä ja jokeltava tyttö. Motoriikka symmetrinen, kädet tuo keskilinjaan, esinettä havittelee, suuhun vie. Käsistä istumaan vedettäessä/ vatsallaan hienosti kannattelee päätään. Refleksit sammumassa. Sydämen ja keuhkojen äänissä ei poikkeavaa, vatsa pehmeä, aukile ok ja iho siisti. Silmillä tarkkaavaisesti seuraa. Kaikki hyvin <3"


Semmonen pikkutuhisija tää meiän rinsessa. Kummitätskylle propsit ihanasta kuvasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti