maanantai 15. heinäkuuta 2013

Mitämitä tässä?

Niin tää kesä vaan sujahtaa ohi, nyt jo heinäkuun puoliväli! Meille kuuluu oikein hyvää, mukavan vauhdikasta ja kiireistä elämää.

Erin kasvaa nii kovin, en neidistä loruile sen enempiä sillä 4kk postaus ois tulossa, mahdollisesti jo huomenna neuvolan jälkeen.

Eeliksen kans meil on sellaset muutosten tuulet meneillään et toisesta vois kirjottaa vaik kirjan. Eelis on melkee vaipaton, uni ja ulkovaippa tarpeellisimmat, päiväunetki jääny pois joten yöunet on nyt kestoltaan klo 19-9 noin suurinpiirtein. Tutittakin ollut jo yli kuukauden, kielellinen kehitys saanu siinä ajassa kyl melkoisen harppauksen! Tällä hetkellä oma vauvakieli alkaa väistyä ja entistä enempi puheessa on oikeita sanoja, ja useamman sanan lauseita! Niin nää pienet äkkii kehittyvät <3 se 20s hammaskin jo viimein puhjennut, onpas yöunetkin helpottaneet siltä osin.


Heinäkuu on sisältäny jo pikaloman helsingissäkin. Siit teen oman postauksen koska oli aivan huikea reissu ja tahdon liittää paljon kuvia (kännykkälatua kylläkin). Lähdimme viikko aikaa la-su yönä ajelemaan helsinkiin ja tulimme tiistai aamuksi jo takaisin, että semmonen loma, mut Eelis nautti ainakin kovasti, vaikka olihan se matkustaminen meille kaikille nii kovin rankkaakin. 

Vielä ois luvassa tälle kesää mahollisesti toinenkin reissu etelä-suomeen sekä mökkeilyä, kalastusta ja ennen kaikkea rentoilua koko perheen kesken. Nyt kuitenkin silmät jo luppasee ja aamulla aikainn herätys joten öitä ötököitä <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti