maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kesäkuu 2k13.

Kesäkuu se jo taakse jäi ja koska en oo kerinnyt kuulumisia kirjotella niin teenpäs nyt sit tällaisen kuvapainotteisen kuulumiskoosteen.


Täällä päivät kuluu ulkoillen ja lasten kanssa touhutessa, joten normiarjessa ei mitäään ihmeempiä.


Tänä vuonna juhannus oli poikkeuksellinen, eikä vietetty sitä isovanhempieni mökillä. Kuitenkin kävimme siellä ennakkoon. Mökkipäivä kahden pienen lapsen kanssa on hyvin haastavaa, vaikken itse tehnyt/kerinnyt muuta tehdäkään kuin hoitaa lapsia. Onnekseni pikkusisko juoksi meidän tenavan perässä ja mamma ja pappa hoisivat ruoka ja siivous puolen niin itse hoidin vaan Eriniä. Mieheni sit kalasteli koko päivän, kalasaaliskin oli aivan mukava, muutama iso ahven ja vajaa 1,5kg kuha!


Mökillä on aina niin ihana käydä, nähdä isovanhempia ja syödä niin herkullisia ruokia. Kyllä se meiän mamma tekkee niin hyvät sapuskat!  Ilma oli tällä kertaa valitettavan huono vaan, oli pilvistä, tuulista ja iltaa kohden hyvin sateistakin vielä. Joten josko ensi kerralla sää suosis ja päästäis meki lasten kanssa järvelle <3

Hygienia saattaa mökki oloissa huomaamatta jäädä vähän vähemmälle ja se kostautuikin meillä /; Eelis oksensi kotiin tultuamme keskellä yötä, mutta onneksemme se meni kerrasta ohi ja aamulla poika oli oma vilkeri itsensä. Ensi kerralla muistan taas käsidesin mukaan ja muistan useammin pestä pojan käsiä, sillä tutin jätön jälkeen on Eeliksellä käet eksynyt entistä useammin suuhun.

Juhannuksena kävimmä grillaileen ja sit kaupungilla, mut ilta jäi hyvin lyhyeksi ja siirryimme Amarillon ruokien kautta kotiin jo hieman puolen yön jälkeen. Oli aikas mahtava nukkua kunnon yöunet ja viettää viikonloppua koko perhene kanssa ilman mitään olojakaan :)


Kuten kuvista näkyy, olemme kerineet käydä myös Funparkissa touhuilemassa, IHANA PAIKKA<3


Sit vaan kotoiltu, ja leikitty, laulettu, tanssittu ja soitettu ihan hirmusti! Lapset niin nauttii toistensa seurasta, ja kyllä kahden kanssa on välillä rankkaakin mutta kyl ihmeesti saa voimaa ja jaksaa taas kun näkee kuinka Eelis hoitaa Eriniä, pusuttelee ja halii sitä jatkuvasti <3Ollaan myös Erinin kans mekkoiltu, ja oon kyl edelleen sitä mieltä et kaiken maan mekot on niin turhia pienen vauvan kans. Bodyt ne on parhaita, ja niitäki saa niin söpöjä erilaisilla kuvioilla ja röyhelöillä niin turhaa sitä mitään mekkoja pitämäänkään. Neidilläkin on käet koko ajan suussa, lieneeköhän ne hammaspirulaiset sieltä tulevan ku niin kovin kuola valluu ja ikeniä kutittaa.
Ollaan myös herkuteltu kovin! Uusia pottuja ja kevätsipuli-voikastiketta salaatin ja muiden lisukkeiden kera, täydellistä etten sanois <3 Mansikoita pitäis vaan keritä joku päivä ostaan, meinaavat et sato jäis lyhyeks niin parempi kyl tällä viikolla ettei jäähä ilman. Ne on niin tään äiskän suurta herkkua!


Viime viikolla käytimme mieheni vapaat hyväksi ja suuntasimme keskiviikkona ensin aamulla markkinoille ja sit illasta tivoliin lasten tädin ja sedän kans. Mukavaa oli ja Eelis nautti kovasti, sehän se oli tärkeintä. Helteisen ilman vuoksi jätimme kuitenkin itse laitteissa käymisen muille ja suuntasimme ajoissa kotiin takaisin.Eelis kuitenkin kerkesi käydä viidessä laitteessa (tai no neljässä, mut possujunassa kahdesti :D)
Ohops, on tainnut tukka päässä vähän pitkäks! Ei muutako sakset esiin ja parturoimaan pojan pää.. Tai josko kuite huomenna vasta, kaikki nukkuu nyt viimein ja itekin taidan hiljetä, joten heihei <3


Loppuun vielä sekalaisia kuvasia meiän pienistä <3Minähän käännyn ja nousen tästä pystyynkin heti. Neiti 3,5kk <3Hei sinä siellä ruudun takana <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti