perjantai 13. joulukuuta 2013

13. Luukku

Kuten 11.päivän palautumispostauksessa ohimennen mainitisin myös käyväni pelaamassa kahdesti viikossa, mutten tarkoituksellani sanonut sen enempää ;) Sillä nyt ois vuorossa lyhyt paljastus;

Minun uusivanha harrastukseni; JALKAPALLO. Selasin taannoin syksyllä nettiä ja etsin mielenkiinnosta naisten harrastejoukkuetta. Olen aiemmin pelannut jalkapalloa useampaankin otteeseen, ja haaveilinkin pääseväni vielä joskus pallokentille. Löysinkin harrastejoukkueen sivun ja kun kuvista tunnistin tuttuja kasvoja, tästä rohkaistuneena en jäänytkään paikoilleni haaveilemaan vaan syöksyin jo seuraavalla viikolla remmiin mukaan!

Nyt pelailua on takana muutama kuukausi, ja voi, että tää äiskä nauttii kun saa pari kertaa viikos käyä juokseen liikuntasalissa reikäpallon tai futsalin peräs ja toisen kerrran viikos sit ihan pallohallilla kunnolla potkimas! AIVAN PARASTA!
<3
Football.
 Nyt kuitenkaan en kerinnytkään kirjotella tään pitempään, on neiti vähän känkkäränkkä, joten hyvää yötä! Btw, jouluun enää 11 yötä, laskin aivan itse ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti