keskiviikko 4. joulukuuta 2013

4. Luukku

Tänään 4.12. päätimme suunnata Joulupukin Pajakylään. Onneksemme ihmismassat olivat sijoittuneet keskustaan Lahjojen yöhön, sillä jonot Joulupukkia tapamaan olivat tällä kertaa kohtuulliset!
Eelis odotti Joulupukin tapaamista innoissaan koko päivän, pukille ei kuitenkaan uskallettu vielä puhua, mutta selvästi se kiinnosti poikaa. Molemmat lapsista pääsivät pukin polvelle , vaikkakin isin syli oli selvästi pojalle mieluisampi. Erin se ei meinannu kameraan kattellakaan, pukin parta oli niin ihmeellinen! Äitin sylistä olikin oiva tarkastella pukkia vähän tarkemminkin. <3

Olipas ihana reissu ja mukavasti nostatti joulumieltä entisestään! Kyllä vaan Pajakylä on mahtava paikka, täytyykin piakkoin käydä siellä taas uudelleen paremmalla ajalla myös ulkona touhuilemassa; katsomassa poroja, huskeja sekä laskemassa mahtavista mäistä.

Reissu oli selvästi niin jännittävä, että koko kotimatkan Eelis höpötti siitä kuinka kävi katsomassa Joulupukkia, sitten simahti ja jatkoi suoraan yöunilleen <3 On tää elämä nii ihmeellistä!
Joulumieli korkeuksissa, huomenna suunnataan joulukoriste ja -valo ostoksille, ja lyöpässään joululaulut raikaamaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti