torstai 19. joulukuuta 2013

19. Luukku

Eilen saapui lapsille tilaamamme joululahja. Paketti ei ollut mikään pieni eikä hentoinen ja sisältökin on varsinkin näin koottuna aika kookaskin. On luukkuja, aukkoja, vipuja ja kahvoja, on puhelin ja näppäin, on teline ja allas. Kuka tietää mikä se seon?

Tilasimme Kidcraftin Espresso keittiön, siellä se meiän makkarissa oottelee jouluaattoa verhon takana piilossa. Joulun jälkeen voipi olla et nappaan kuvankin, onhan se aika hieno! Kyllä passaa Eeliksen nyt keitellä äiskälle pupukeittoa ja isille maksalaatikkoa!

Tilasimme keittiön netin kautta, ja tilaus toimitettiin Upsin kautta. Aatella et tuotteen maksun jälkeen alle kahdessa viikossa paketti on jo kotiovelle kannettuna, vaikka paketti tuli jostain Alankomaasta saakka. Kaiken muun lisäks tuoteeseen oli verot ja kaikki valmiina, joten mitään tullauksiakaan ei tarvinnut enää suorittaa erikseen. Sivusto mistä keittiön tilasimme; löytyy täältä!

Suosittelen kyllä kaikille, sillä tuote oli niin hyvin pakattukin vaikka ulkoapäin laatikko oli aivan rähjääntynyt, reikäinen, naarmuinen ja ryttyinen, oli kaikki osat tuotteesta ehjiä eikä minkäänlaisia naarmujakaan löytynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti