perjantai 16. joulukuuta 2011

Aivan sairasta!

 Pisti kyllä niin vihaksi luettuani alla olevan linkin:


Kuva ei liity tapaukseen.

Vauvan vammat ovat peruuttamattomat. Hänen aivonsa tuhoutuivat kun hänen OMA äitinsä hakkasi hänen päätään, puristi ja ravisti häntä vaipanvaihdon jälkeen, lisäksi vielä kuristi äitiyspaketin ruokarätillä... Vauva ei opi edes ryömimään, nielemisrefleksi toimii ja ihon kautta vauvalla on alkeellista tuntoa. Eli toisin sanoen vauva syntyi terveenä, mutta hänen äitinsä teki hänestä "vihanneksen"..

Sitä miettii et kaksoisvauvat, vain 6 viikkoiset ja vielä keskosvauvat, varmasti on raskasta ja väsyttää niin molempia vanhempia. Vielä jos lapsilla koliikkia tms. että senkin takia itkeneet paljon tai äitillä ollut muuten joku synnytyksenjälkeinen masennus, eikä kestä pientäkään itkua.... Mutta silti, mikään ei selitä tekoa, minkä kyseinen äiti lapselleen teki!

Vauvan äiti kertoi, että vauvan syöttäminen oli epäonnistunut, ja hän oli lisäksi turhautunut lapsen huutoon ja ärsyyntynyt siitä. Mielentilatutkimuksen mukaan äiti oli ollut täydessä ymmärryksessä tekoa tehdessään. Ei kukaan voi olla täysjärkinen satuttaessaan omaa lastaan. Miksei hän ole vienyt lasta sänkyyn huutamaan, jos ei kestänyt itkua. Olisi poistunut hetkeksi paikalta, rauhoittunut itse ja yrittänyt sitten uudelleen rauhoitella lasta.. Miks hän ei pyytänyt apua ympäriltään, jos ei jaksanut?

Kaiken lisäksi vauvan isäkään ei toiminut heti, vaan yritti äitin kanssa kehitellä peitetarinoita vauvan tilasta.. Aivan uskomattoman surullista tällanen on. Viaton lapsi menettää terveytensä, elämänsä ja jää henkiin, jotta eläisi elämänsä kokematta asioita mitä mm. hänen kaksoissisarruksensa voi kokea.. Onnekseen toinen kaksosista oli hoidossa isovanhemmillaan, mutta voi lapsi pientä kun joskus ymmärtää, mitä hänen oma äitinsä on tehnyt hänen veljelleen.. 

Miksi tällaisille ihmisille siunaantuu edes lapsia? Maailma on aivan liian julma paikka, taas yksi pieni viaton, ja puolustuskyvytön vauva on menettänyt elämänsä.. Se mitä hän tästä saa on suuret korvaukset, mutta mitä lapsi niillä koskaan tekee.. Pieni lapsi joka olisi tarvinu vaan tukea, turvaa, vanhempien rakkautta ja hellyyttä :(

Mut nyt kyl meen nappaan oman pienen kullannupun kainaloon ja lähdetään ulkoilemmaan <3 hyvää alkavaa viikonloppua kaikille, aiheesta huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti