sunnuntai 18. joulukuuta 2011

vauhtipäivät.

Eilen tehtiin torttuja ja hirvenlihakeittoa. Sit pari kaveria ja kaveriperhe kävivät kylässä. Piti tosiaan olla suursiivouspävivä, mut siirty tälle päivää ku mies oli leikkaamassa hirvenlihaa melkee koko päivän. Illasta kerkesin kuite viettää laatuaikaa itseni kanssa, menin katsomaan ACS Cheerleadersien Joulujuhlaa. AAH! Tuli kyl niin kaipuu harrastuksen pariin ja kuulinkin et on perusteilla Mama cheer- harrastejoukkue :) Ehdottomasti mukana!

Tänään sit aamusta asti huieltu pitkin kämppää, ollaan roudattu tavaraa häkkivarastoon, järjestetty kaappeja ja matot pöllyytetty pihalla. Sit tieten normi imuroinnit, moppaukset ja pölyjen pyyhkimiset.  Huhhuijaa, mut onneks Eelis sentään nukku hyvin, melkeen 3h päikkärit päivällä, et osas kyl nukkuu sopivasti niin me kerettiin sit rauhas siivoilla :)

Sit perus sunnuntaisaunat ja illalla käytiin viel kaverin kans Amarillossa syömäs ja sit kottiin kullan kainaloon kattoon leffaa. Joojoo, joku Brad Pittin leffa, ootin aika paljo silt mut pelkkää pesäpalloo koko elokuva. PLAAPLAA. Moneyball tais olla leffan nimi, ei mikään action pätkä, mut katottiinpa se kuite loppuun asti! Nyt äkkii unille, taas arki koittaa.. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti