perjantai 9. joulukuuta 2011

Namnam.

 Torstai 8.12.2011

Nyt on jäniksestä leikelty käristys ja lihat ruskistettu. Hautukoot nyt rauhassa pannussa parisen tuntia ja sillä aikaa miettii et mitä sitä tekis lisukkeeksi.. Samalla tieten vois viel nuo koipipalat laittaa maitoon likoammaan huomiseen, jos sais vaikka pikkusen paistinpoikasen viel huomenna tehtyä ;)




Nonniin, siin ois jäniskäristykset, À la  Parvalan pottua, salaatin kera. Sit vähän punaviiniä, kuuluu tieten asiaan ;)

No sit perjantain menuu sisälsi maidossa haudutettua jänistä, ruskistin sen ja nakkasin sit uuniin ja annoin olla parisen tuntii. Sit ranskalaiset ja tortut perään ku liha oli valmis.. Lisukkeeks tein tieten viel herkkusieni kermakastikkeen ja laitoin sekaan hirvipaistista jääneet lihapalaset. NAM!




Aikas söpö torttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti