sunnuntai 25. joulukuuta 2011

hOUhOUhOU!

Hetki aikaa hengähtää.. Pikkumies meni just päiväunille, raukkaselle iskeny lunssa :( Sitä näyttää olevan liikkeellä, mut kyllähän se harmittaa ku toinen niin pipinä //;  Meil on ollut taas vauhti päällä koko viikonlopun ja nyt on itse kullakin kyl voimat pois..

Eeliskin oottaa joulua innolla!
Perjantaina aamupäivällä suunnattiin kohti Ylitorniota. Menimme viettämään aatonaattoa isovanhemmilleni kuten aiemmin kerroinkin. Enoni ja hänen kihlattunsa aka etelän hetelmät olivat saapuneet myös tänne pohjoiseen viettämään joulua, joten aatonaatto meni rupatellessa ja syödessä, TIETENKIN. Emme jääneet kuitenkaan sinne pitemmäksi aikaa, vaan kaupan ja hautuumaan kautta lähdimme ajelemaan yötä kohti kotia päin. Oli kyl synkkä ja myrskyinen yö, autotiellä oli yhden auton levyinen ajokaista kun tuuli oli tuivertanut lumia niin kovasti, lisäksi tuuleskeli ja hieman pyryttikin et ajelin arvioiltani keskinopeudella 60km/h, kun näkyvyyskin oli niin heikkoa :||

Aavasaksa, Lapland. Aatonattoa viettämässä.

Päästyämme takaisin Rovaniemelle ajoimmekin suoraan minun vanhempieni luokse, kävimme "kidnappaamassa" 3kk:den ikäisen Hupi koiran pennun. Otimme koiran viikonlopuksi hoitoon, että vanhempieni ei tarvinnut ottaa koiraa Ylitorniolle mukaan, jonne he aikoivat itse suunnata aattona. Kellon lähestyessä jo puolta yötä, pyörähdimme vielä Mikon vanhempien luona iltakahveilla ennenkuin pääsimme kotiin yöpuulle.


Aattona herätyskellomme Hupi tahtoi ulos aikasin aamulla, jotenka se täytyi noussa alle 5tunnin yöunien jälkeen keitteleen joulupuuroja samalla. Päivä oli vilskettä täynnä, mutta se ihana oman perheen rauha oli kyl ainutlaatuista. Lahjoista päätellen olemme kaikki olleet hyvin kilttejä ;) kaikki lahjat oli ihania, ja todellakin tarpeen!  Ja onnekseni Eeliskään ei saanut meidän lahjan lisäksi montaa lelua, että ei aivan tarvi talloa niitä joka puolella.

Viime vuoden perinnettä jatkaen pidimmekin pizzajoulun ja siirsimme jouluriekon valmistuksen tälle päivää. Illalla sit saunoimme, Eeliskin pääsi ekaa kertaa saunaan, ammeessa kylläkin mutta ainakin näytti tykkäävän :)

Eeliksen ensimmäinen jouluaatto.

Ja jääkarhupipo <3
Eelis ja Hupi + röhkivä vinkupossu!
Ainiin, aatonaattona posti toi Play.comin paketin.. Meiän tilaus oli näköään toimitettu osissa sillä perjantaina saapui vain pleikkarille toinen movekapula, eli minun joululahja (Zumba fitness) ei sit kerinny jouluks perille :( YHYY! 

Sit viel loppukevennys: "Hyvää Joulua vaan teillekin -PLAY.COM" (pikkusen paketti oli kasassa, ja viel aukiki!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti