lauantai 7. huhtikuuta 2012

...

Koko viikon oon taas haaveillut hetkestä et voisin rauhottua blogin ääreen, mut sitä ei oo sattunut löytymään.. Tää viikko on ollut taas yhtä hulinaa. Normi arjen pyörittämisen lomassa ollaan treenailtu kovasti.. Pitkästä aikaa otettiin meän total flex -kuntolaite käytttöön ja sillä treenailtu insanity-treenien ohella. Tään lisäks oon tieten yrittänyt päntätä ainakun vaan sopiva väli on jostain putkahtanut, oonhan mie jo kohta puolet pääsykoemateriaalista kuites lukenu! 2viikkoa nyt takana ja 4 viikon päästä jo kokkeeet! Huih!

No kaiken tään lisäks ollaan kylästelty ja meilkin on käynyt vieraita pitkin viikkoa. Välistä tuntuu et päivät on niin täyteen aikataulutettuja et vaikeuksia löytää sopiva sauma kaikille rakkaille! Mut järjestelykysymyshän seon, mut nyt ei kuites kehtais pääsykokeiden kustannuksellakaan hirveesti kikkailla.. +treenitkin on meidän ja ihan kehonkin hyvinvoinnin kannalta ihan suuper tärkeet! Ja joo, olen välillä tosi huono ystävä! En jaksa juossa baareis, mut koitan kuiten kyläs käyä :)

Niijoo! Ja ollaanhan me keritty kävelylenkkien yhteydes käydä myös shopailemas! Aah, löysin siskon vinkkien saattelemana itelleni superihanat farkkuleggarit, ja se mikä tais yllättää eniten et koko S/M oli mulle sopiva, eli samalla vaatekoolla mennään pikkusiskoni kanssa;D Hehe.. Niin ja sit mukaan tarttu vähän alusvaatteita ja pari paitaa. Jee! Mieki sain välistä siis ostella ihan ittelleni!

Eilen sit meil oli täystohina päivä! Aamulla nimittäin meille saapui koirahauva Hupi nimeltään hoitoon pitkästä aikaa.. Viimeks olikin jouluaattona ja toinen oli sillo viel niin pieni! Nyt siis koira on n. puolivuotias ja toinen niin iso et nousis keittiönpöydällekin jos ei ois kieltämässä.. (Pieni jääräpäinen pentu, joka ei viel oikee oo oppinut kaikkea :)) No tään jälkeen keräsimmekin kimpsut ja kampsut kassaan ja suuntasimme pilkille Norvajärvelle.. Muutaman tunnin ulkoilun jälkeen kotiin syömään ja sit lenkkeilemään. Nautimme siis kauniista säästä kaikin voimin <3Eilinen ulkoilu ja raitisilma myrkytys verotti kyl tätä päivää. Koko pikku perhe ollaan ihan väsyneitä, ja kiukkusia kuin mehiläiset :D Onneks on ruokaa ja kuhan nyt pikkumies menee päikkäreille niin parempi itekin kömpii taas nukkumaan.<zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (haha, piti siis keskeyttää kirjoittaminen kun poika tuli itkuisena ja paineli nuo zzz:tat, vaipanvaihdon kautta ulkovaatteisiin meni poikanen ja omien päikkäreiden sijaan kävimmekin raikkaalla kävelyllä ja ruokakaupassa samalla :))

Nyt siis vähän alkaa väsymys hellittää, tälle iltaa ois viel treenit eessä muuten alkaa päivä oleen paketissa.. (pänttäämistäpänttäämistä unohtamatta) Huomenna siis reissunpiälle ja pilkkimään taas, saa nähä kuin väsynyttä neitiä sitä ollaan sit huomisen jälkeen :D Mut nyt en kerkee enää kuvia laitella, ADIOS JA Kivaa pääsiäisen jatkoa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti