torstai 26. huhtikuuta 2012

Uleåborg.

Eilen aamulla matkamme starttas n.klo 7.30 kohti Oulua. Sää oli oikein ikävä, lunta ja vettä sateli vuoron perrään ja oli niin huono näkyvyys sumun takia mut hengissä selvittiin :D Välillä kuite meinas hermo mennä, parin tunnin yöunet varjosti matkaa mut onneks pari kannullista kahvia ja es vähän kevensi univajetta..


Univajetta tais olla muillakin kuin äitillä, Eeliksellä oli tullut nuha joka sit yöllä valvotti ku ei henki oikeen kulkenut. Joten aamu alkoi näissä merkeissä, nukkuvana äitin sylis :D Vaipan sain vaihtaa ja vaatteet melkee pukea ennenkuin pikkumies jaksoi  herätä aamupuurolle..

Ouluun saavuimme siis 10 maissa, ajoaikaa reilu 2,5h! Aikas hyvää vauhtia kuite vaik keli oli niin kurja.. Oulussa sit sää vähän pareni, mut tuuli oli kylmä! Alkajaisiks kävimmä Raksilassa S-marketin kahvilassa kahveilla ja ruokkimassa poitsun.


Kahvi oli hyvää, sekä valkosuklaa leivos NJAM! Oispa pojallekin maistunut omat ruuat yhtä hyvin :D Mut kukapa nyt kippeenä kovin jaksaa syyäkään.. Kahvittelujen jälkeen lähdimme pikakierrokselle kahteen paikalliseen morsisupukuliikkeeseen vaunuillen.. Raksilaan niin kiva ja helppo jättää auto ja kulkee sit kävellen keskustaan :)

Täs ois nyt sit pari pikku vinkkii muille jotka aikovat vierailla hääpukuliikkeis:

A. jos haluut mennä sovittaan hääpukuja, muista varata aika etukäteen! Näissä liikkeissä harvemmin pääsee sovittamaan, silloinkun sattuu vaan paikanpäälle tai menee huvikseen ihailemaan.. (vaikka paikalla olisi useampikin myyjä /:)

B. älä astele liikkeeseen suoraan ihastelemaan, vaan jätä kengät ulko-oven eteen ettet saa "huutoja" :D Aivan oikeinhan se on et jos ulkokengillä tepastellaan ympäri liikettä ja sit mekko pääl haahuillaan samat reitit niin ei ne puvut kauaa puhtaina pysy =DD

C.asiakaspalveluhenkisyys aika NOLLA! Tyrkytetään ja tarjotaan mitä sattuun, ei hirmusti anneta asiakkaan itse ihastella ja tutkiskella. Sit leuhkitaan jollain "ale" hinnoil =DD Voi moro sanon mie! Kun oon ostamassa hääpukua niin ei paljoo kiinnosta onko ales vai ei :D varsinkaan jos oon ostamassa mekkoa jonka hinta on 825€ ja ales uus hinta ois 799€ :D + niin tieten muutostyöt viel maksaa erikseen ku mikäänhän ei sit ois ollut täysin istuva tai mieleinen..  (kukapa ostais 26€:n takia huonon puvun ku on aikaa löytää viel se unelmienkin?? KYSYNPÄHÄN VAAN)

D. puvuista ei saa räpsii kuvii ollenkaan jonkun "lakisääteisen" tuotesuojalain mukaan tms. Eli ette tuu näkemään mun päällä mtn kuvia ennen FOR REAL HÄÄKUVIA!


No siis aiempien perusteella, mullahan siis kävi toises liikkees tuuri ja pääsin samantien kokeilemaan kun löyty niiden aikatauluista sopiva väli. (Eli siis ei muita asiakkaita ja liikkeesä oli kolme työntekijää, yksi avusti minua ja kaksi tyhjänpanttina :D) No olenpahan nyt saanut kokeilla niin aluhametta et muutamaa eriä hääpukuakin! Samalla selkis et millasta pukua en ainakaa ittelleni taho, millanen aluhame on hyvä sekä puvun koko(tämähän oli ainoo syy miks minut saatiin ees morsiuspukumyymälöihin vierailemaa) :D Nyt on helppo tilata jenkinmaalta ittelle se MUST HAVE puku ja pikkusen eriin hintaan ja saletisti mieluisampia :)

Oulun reissun pääkohta minun osalta oli siis siinä ja loppupäivä menikin sit pojan kans vaunuilessa, ruokailessa sekä kotiinpaluussa <3 Oulu on kyl niin kiva kaupunki, mut kuvista päätellen vois aatella et nyt ois ennemin syksy ku ihana kevät! Kaikesta huolimatta hyvä mieli, ja nyt voisin suunnata treenien pariin kun pikkumieskin on viellä unosilla :) HEIHEI!

PS. viikonloppuna ois luvassa postausta viime viikonloppuselta hiusmallihommeleilta ;) Sitä ootellessa voittekin tutustua valmiiksi DoHairin sivuihin! Käväsehän sieki DUUSSA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti