maanantai 2. huhtikuuta 2012

Viikonloppua.

Blogihiljaisuus jatkuneen tään jälkeenkin, nyt melkee viikon kestäneenä kaipuu ois koko ajan postaileen mut päivät olleet sen verta kiireisiä et ei millää ois ollu sen vertaa omaa aikaa et oisin postaillut pääsykokeisiin lukemisen sijaan //:

Viime viikko meni kyl sellaisella kyydillä et huhhui! Torstaina oltiin koko päivä pojan kans kahestaan, miehellä oli koulun jälkee viel useempi tunti työhommia.. Perjantain kävimme tukussa ja ruokakaupas, hankimme kotia ruuat sekä pilkkikilpailuun tarjottavat. Sit meille tulikin jo kummipoika perheineen kylään, jonka jälkeen lähdimme roadtripille :)

Tämän kertainen roadtrippi kattoi siis Rovaniemi-Pello-Pajala-Kolari-Kittilä-Rovaniemi reitin. Ilma oli mahtava ja seura mitä parhain, oma mies ja poika <3 Matkalla kävimme Pajalassa syömässä, burgerit siis Frassesissa ja voin kertoo et oli hyvää! :) Kotia tulimme samana iltana, tai siis yöllä olihan kello jo lähellä puoltayötä..

Lauantaina oloa verotti edellisen päivän ajelut, väsytti ja päätä särki.. Mut tään kaiken hävitti aamuinen insanity-rääkki ja piristävä sauna <3 Lauantainaki siis kiire jatkui, ajelimme ympäriinsä ja hoitelimme viimehetken pilkkikilpailu-järjestelyitä. Haettiin niin polttopuita et vuoltiin makkaratikkuja jne..Illan pyhitimme sit hyvälle leffalle ja parille lonkulle :)

Eilen oli siis kauan hehkuttamani pilkkitapahtuma.. Saavuimme paikalle hieman ennen muita, laitoimme makkarat heti tulille ja otimme vastaan ilmoittautumiset.. Pilkkiaikaa oli kaksi tuntia, jonka jälkeen porukka nautiskeli tarjottavista sekä jaoimme palkinnot. Yhteissaalismäärä oli reilu 2kg, et voinkin vaan todeta et kala oli erittäin huonolla syönnillä ..

Illalla meil oli viel puuhaa autojen parissa, ja kotiuduimmekin vasta 11 maissa. Onneksi olimme nopsia ja pääsimme melkeen samantien nukkumaan niin tänään on sit jaksanut heti näin aamusta mm. siivoilla, pyykätä ja pessä Eelikselle isojen poikien turvaistuimen :)

Julkaisen tään postauksen nyt, mut voipi olla et jälkeenpäin lisäilen jotain kuvia ainakin puhelimesta! Luvassa myös jossain vaiheessa hääpostausta, nimittäin käytiin viime viikolla yhden ystäväni kanssa Kukka-Aitassa ihastelemassa sekä ideoita hakemassa erilaisista hääkimpuista sekä koristeita. Nyt siis äkkiä pääsykoemateriaalien kimppuun kun pikkumieskin on vielä unillA! >> Hiljenen nyt mutta vain hetkeksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti