sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Eka yö!

Nimittäin Eeliksen ensimmäinen yö omassa huoneessa on nyt takana! Ollaan siis alettu totuttaan poikaa omaan huoneeseen, ja kun aloitimme totuttelun näin hyvissä ajoin (eikä kiireellä pimeässä) niin Eelis on saanu jo useamman viikon ajan käydä rauhottumassa omassa pedissä ennen kuin sit siirrytty meidän huoneeseen nukkumaan..

Nyt sit tään viikon poika on ollu flunsassa ja nukkunutki kaikki päiväunet sisällä omas sängyssään nii vissiin totuttelu tehnyt tehtävänsä. Eilen illalla klo 10kun mentiin pötkötteleen pojan huoneeseen, poika simahti sänkyynsä hetkessä. Siinäpä oli sit totuttava ajatukseen et nyt poika jää sinne nukkumaan ku ite sinne nukahtikin :)

No klo 23, noin tunnin päästä nukahtamisesta toinen kuite heräs ( vissii aatteli et on päiväunilla ja ois aika jo herätä) mut ku menin vieree vaa nii alko jatkaan unia, välillä vaa tarkasti et äiskä on vielä vieressä. Mut lopulta kuite vaipuu syvään uneen <3

Sit klo 1.30 kuului itkahdus ja ku menin kattomaan et onko Eelis hereil nii huomasin et nukkuu täyttä päätä, oli vaan vissiin tutti puonnu ja kuite löytänyt (kylläkin eri tutti ku nukahtaessa) ja jatkanu unia..

Sit yö menikin mukavasti kun itekin sain viimein nukahettua joskus 2 maissa. Klo 6 kuului seuraavan kerran itkua tms. ääntelyä makkarista ja salamana syöksyin paikalle, no tällä kertaa Eelis oli ryöminy omalta sängyltään alemmalle patjalle ja siitä lattialle ja sitä itkeskeli unissaan. No kun nostin pojan takas omaan petiin nii unta riitti aina 10 saakka!

Oli ihana kuunnella ku hyvän tuulinen lapsukainen huutelee omasta huoneestaan ja ku menen paikalle nii istua nököttää keskellä sänkyä <3 Pojalla siis näytti menevän yö oikein hyvin, vaikka tään äitin omat unet jäi vaan vähille.. Tais olla äiskälle se kovempi paikka ku toinen pieni tuhisija on jo nii iso poika et pärjää jo yöt ilman äitiä<3 nyt siis jännätä miten seuraavat yöt menee, ja toivoa voi vaan et viime yö ei ois ollu pelkkä satunnainen yö, vaan nyt Eelis alkais nukkuun kaikki yöt omassa huoneessaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti