lauantai 10. marraskuuta 2012

TULA.


Eilen sit postiluukusta kolahti se saapumisilmoitus mitä kuumeisesti odottelinkin, heti syöksyimme postin kautta kauppaan ja kotiin testaamaan ihanaa Groovy Guitars- kantoreppuamme <3 Kerroinkin aiemmin et voitin Ipanaisen sponsoroiman arvonnan jonka järjesti Lapsiperheen Matkakäsikirja ja saan ikioman Tulan kantorepun <3 Aiempaan postaukseen pääset tästä.

Ihka ensimmäinen kantokokemus siis minulle ja Eelikselle. Ja olen kyllä suuper tyytyväinen! Vaikka oon raskaana jo yli puolivälin, niin jaksoin pitemmänkin matkan kantaa tuommosta 13kg pojan jössikkää eikä ollu vauvamasukaan tiellä tai jäänyt puristuksiin! Oon kyllä niin kiitollinen tästä komeudesta <3 Tulan kantoreppu on siis hyvin ergonominen ja omasta mielestäni repun pukeminen ja lapsen nostaminen kyytiinkin onnistui ongelmitta, joten tätä tulee kyl varmasti käytettyy paljon!


Loppuun viel kuvatus meiän iki-ihanasta poitsusta uudella tukalla. Ps. sori näistä kuvanlaaduista, kaikki otettu iphonella ku oo jaksanu kameraa kaivaa laukun pohjalta pitkiin aikoihin /;


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti