torstai 22. marraskuuta 2012

Meidän perheen aakkoset

Tää oli niin superhyvä idea, et tahoin itellekin tehä tään. Ei ehkä aivan meidän perheen aakkoset, osa vain omalta osaltani :D Nappasin siis tään Iinan blogista, se oli saanu idean toivepostauksena joten kokeilempa nyt itekin (haasteena yritän kuiten saaha kirjaimiin eri sanoja ja asioita)

A = Aurinko. Se suuren suuri keltainen pallo, jota aamuisin ootan ikkunasta näkyväksi, heti on päivä pelastettu kun auringonsäteet heijastuu ikkunasta ja valaisee koko asunnon.
B = Bensiini. Kyllä, se hirmu aine mikä vaan tuntuu kallistuvan mut jota ilman ei meiän menopeli kulje mihinkään. Kallista huvia, mut kyl siit on valmis pulittaan ku on kyl niin turvallista ajella meän pienellä sporttiautolla <3
C = Citymarket: Meidän perheen vakikauppapaikka, iso kauppa ja laaja valikoima, kyllä löytyy kaikki tarpeellinen kerralla.
D = DIY. Nää diy-projektit on varsinkin näin häiden alla niin tärkee juttu, kaiken mitä voidaan tehä ite on sata varmasti vaan säästöksi, jos ei kovin pahasti mokata =D haha.
E = Eqypti. Niin se meidän häämatkakin vaan lähestyy päivä päivältä, ihana kohde ja toivottavasti on kaikkien odotusten arvoinen hotelli ja ennen kaikkea maa <3
F = Faaraot, Finnair ja Fort Arabesque: Kaikki sanat mitä yritin tästä vääntää, liitty vaan häämatkaan, joten en voinu sivuuttaa niit :D
G = GTI GOLF. Eipäs tullut muuta mieleen kun meiän oma sporttiauto <3 Jälkikäteen GLÖGI!
H = HÄÄT. Mitäpä tähän muuta sanois, alle kolme viikkoa enää,  IIK, APUA!
I = Ikävä. Joskus sitä on ikävä toisen luo, vaikka se oiskin siinä vieressä. Ikävä ja kaipuu, seon toisaalta niin ihanakin tunne, se mittaa kyl sitä rakkauden määrää mitä toista kohtaan on. Ja parastahan se on kun oikeen ikävöi toista ja kun se toinen tulee viimein kotiin  <3
J = Jäätelö. Meidän koko perheen herkkua!
K = Kake. Meidän pieni masuasukki.
L = Leikki. Nyt on se vaihe meiän perheellä, et voidaan leikkiä ja touhuta aivan erilain taas. Eelikselläkun nuo omatki lelut alkaneet taas kiinnostamaan niin johan meillä leikitään vaikka aamusta iltaan <3
M = Metsästys.  Minun ja kultasen yhteinen harrastus,ei mikään voita sitä tunnetta kun syysaamuna hiljaa hiljaa hiivitään pitkin metsiä, juodaan kahvit ja tulistellaan nuotion äärellä iltahämärään saakka
N = Nukkuminen. Monelle niin itsestään selvyys juttu, mut meidän perheelle niin tärkee. Nukutaan kevyesti 12h yöuniakin, ja poika siinä mukana! Hyvin nukuttu yö ja onnistunut päivä taattu!
O = Opettaja. Se minusta vielä jonain päivänä tulee, ja mistä sitä tietää vaikka niin myös miehestä ja pojastakin ;)
P = Perjantait. Ne päivät ku viikonloppu alkaa ja tietää et on arki taas takana ja saahaan viettää koko vklp perheen kans yhessä aikaa <3
Q = Quesadilla. Menneepäs ruokapuoliseks tää, mut nää on vaa niin herkkua!
R = Rakkaus. Tää on vaan niin se mikä R:stä tulee aina mieleen. Ilman rakkautta meillä ei olisi mitään, ja meidän poikakin on kyl niin empaattinen et siitäkin näkee kuin seon saanut rakkautta niin meiltä kuin muiltakin läheisiltä <3
S = Syksy JA SUKLAA. Pimeää ja harmaata, mut oikeesti me rakastetaan sitä! Päivisin ruska ja lämpöinen auringonpaiste, ihanat syysillat, sateen jälkeiset kävelylenkit, kynttilämeri ja oman kullan kainalo <3 Parasta aikaa vuodesta.
T = Tanssi. Aina ollut lähellä minun sydäntä, sulhaseni ei niin välitä mut Eelis isänsäkin eestä :D <3 Toinen tanssii ja hytkyy, pyörii ja heiluu minkä kerkee kuhan vähän tahtia soi jostain!
U = Uhma. Sitä seon mikä Eeliksellä on nyt, pitää kokeilla rajoja ja välistä ihan pirruuttaan tehä kaikkee minkä tietää kyl olevan kiellettyä.
V = Vapaapäivä. Parasta on kyl ehottomasti vapaapäivät! Saadaan yhes nukkuu koko perhe pitkään, nauttia aamupallaa, tehä just mitä halutaan ja eikä oo kiire minnekkään!
W = WC. Ei ehkä ensimmäiseks uskois et tää ois se tärkee sana, mut ilman sitä en pärjäis päivisin välillä tuntiakaan :D Massu painaa jo niin paljon et kyl kaupungillekin lähties saa miettii jo valmiiks et missä pääsen vessaan.
X = Xsylitolipastillit. Eeliksen hampaiden myötä tullut osaksi meidän elämään, tuleepas itelläkin katkastua happohyökkäykset välistä.
Y = Ystävät. Ihanaiset ystävät rakkaat, jotka on mukana helpottamassa elämän ylä -ja alamäissä <3 Mitä elämä olisikaan ilman ystäviä!
Z = Zumba. Tää oli vaikee, sain viime jouluna ps3:selle lahjaks zumban ja sehä koskettaa koko perhettä ku äiskä heiluttaa lantiota olkkaris niin on poitsuilla nauruissa pitelemistä :D
Å = Åttå. Jos äskönen oli vaikee niin tää on viel vaikeempi. Mut joo åttå drinkero lonkero ;) sitä mie oottelen et pääsen sit kevät auringossa siemailemmaan partsille ku pikkukakkonenkin on syntynyt.
Ä = Äitiyspakkaus. Jota kuumeisesti täällä jo odotellaan <3
Ö = Ötökät. Inhottavia mönkijöitä, joita valitettavasti näkee talvisinkin. Ja oottakaapahn vaan millaset säikkyraivarit kerkeen häämatkalla saaha!

Vola, viimein valmis ja oli hankalaa! Mut hyvin selvisin omasta mielestä ja keksin erisanoja paitsi R:n kohdalta :) Nyt ruokaa ja häähommeleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti