perjantai 9. marraskuuta 2012

Polttarit part1.

Lauantaina 27.05.2012 heräilimme aamulla yhdeksän maissa ja nousin mitään arvaamatta aamupuurolle. Siin otettiin mukavasti aamu ja touhuttiin aamupuuhia ihan rauhassa kun summeri sit soi.. Kello tais olla jotain  lähemmäs 11 jo kun aloin jo hoputtaan kultasia et auto roikkaan yms, et päässään sit ruoka kauppaan, kun tää summerin soiminen pysäytti minut hetkeksi.. Menin avaan oven ja ihmettelen pikkusiskolleni et mitä se täällä teki lauantaina siihen aikaan :D Enhän mie hokannu ollenkaan, ennenku hissistä syöksy minun ihanaiset ystävät <3 Oli vähän herkkä paikka ja itekin olin viel yökkärissä ja vasta laittautuun alkamas niin pakenenkin omaan huoneeseen vähän tasaamaan tilannetta :D Sieltä mie huutelin ohjeita tyväriltä et mitä sitä pukis päälle ja mitä tartten mukkaan..

Siinä sit aivan sekavassa olotilas sain jotain ohjeita ja vaatetta päälleni, sit multa sidottiin silmät ja minua lähettiinkin kuskaamaan. Kuski ajo hyvin kiemmurrelen ympäriinsä etten varmasti hahmottais mihin ollaan menossa.. Siin silmät sidottuna yritin vaan olla miettimättä liikoja, sillä en tahtonu yhtään yrittää ees arvailla mitä minun ihanuudet oli keksineet! Tiesin et on haastavaa keksii aktiviteettia raskaana olevalle morsiamelle mut kyllä voi sanoo et tyväret onnistu siin täydellisesti!

Ensimmäinen pysäkkihän olikin sit Gym Everybodyn ryhmäliikuntasali jossa meil oli tunnin mittainen tankotanssitunti <3 oli kyl aivan huikeeta ja meille jokaselle aivan ensimmäinen kerta ja siten myös toosi ikimuistoinen! Tanssin jälkeen meil olikin hieman luppoaikaa ja pääsin keräämään hieman avioliittoneuvoja, jonka jälkeen lounastimme ja lähdimme siirtymään seuraavaa paikkaa kohti.

Tää toinen etappi oli sit Kemilä, jossa meiän porukka kasvo yhen ystävän verran lisää. Siel meil ootti ystävän lisäks joen rannassa ihana pirtti ja pirtin vieressä mahtava ulkosauna. Luvassa oli siis ruususauna ja samalla myös morsiussauna ;) minut siis suolattiin ja kuorittiin ja sit heiteltiin vanhat heilat kuikkaan ettei se vanha suola ala enää janottaan (ei kyllä alkais muutenkaan :D) sit meiät kaikki vihdottiin ja vastottiin ja lopuks viel katajanoksallakin viel muistutettiin et avioliittokin voi olla välistä vähän piikkistä! Muutaman tunnin saunomisen ja kaikkien ihanien hoitojen jälkeen siirryimme pirttiin nautiskeleen kuoharia ja laittautumaan. Kun olimme valmiita siirryimme Comicoon syömään. NJAMNJAM! Ja sieltä viel kauppayhtiölle istuun iltaan, jolloin tää mamma simahti ja siirty kaupan kautta kottiin omien kultasten kainalloon <3


Tällä kertaa en julkassu ku ruokakuvia, koska tahon eka varmistaa tyväriltä et mitä kuvia passaa julkassa ja mitä ei, niin luvassa on siis part 2. kuvien muodossa kuhan kerkeen vaan :) Tuossa oli nyt pääpiirteittäin minun ikimuistoinen polttaripäivä, ja tunsin kyllä itseni niin etuoikeutetuksi kun minun ihanat ystävät + sisko olivat järjestäneet niin huikean päivän mulle <3 Päivä sisälsi kyl niin paljon liikuttumista, iloa ja kyyneleitäkin (onnesta) ja nii mahtavia juttuja mitkä tuun kyl muistaan aina! Tyväret oli kyl panostaneet kaikkensa ja sain muistoksi mm. oman tarinan ja laulunkin tai siis räpin ;)! KIITOS MURUSET <3 Mut nyt uni painaa taas päälle eli ei muutaku pötkölleen <3 ÖITÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti